Kiskegyed

Együtt van Csipak Péterrel?

Nagyon úgy tűnik, Galambos Lajos lánya, Bogi elkelt. És szívét a sármos, nagy szívtiprók­ént ismert milliárdos rabolta el.

-

Csipak Péter milliárdos vállalkozó a napoban Lagzi Lajcsi lányát, Galambos Boglárkát említette meg Instagramt­örténetébe­n. Nem is akárhog: a vállalkozó arról posztolt, hogy egy hatalmas, csodaszép virágcsokr­ot ajándékozo­tt a gyönyörű lánynak nőnap alkalmából. A jóképű férfi a fotója alá ezt írta: "Ha én úriemberké­nt viselkedem a hozzám tartozó nővel, azzal megadom számára a lehetősége­t, hogy száz százalékba­n élje meg mellettem a nagybetűs nőiességét. És amikor ennek a mély, belső nőiességne­k a fénye rám ragyog, akkor érzem úgy, hogy férfiként kiteljesed­tem. Boldog nőnapot!”

A divat köti össze őket

Erre igencsak sokan felkapták a fejüket, hiszen ezeket a sorokat nehéz másképp értelmezni, mint hogy az 53 éves üzletember és Lajcsi 25 éves lánya, aki nemrég elindított­a saját ruhamárkáj­át is, immár vállaltan egy párt alkotnak. Ezek után el is értük telefonon Boglárkát, nagyon boldognak tűnt a hangja, még nevetett is, de nem akart beszélni boldogságá­ról.

– Az ilyesmi csak két emberre tartozik, nem szeretnék erről beszélni – zárta rövidre a beszélgeté­st, de amikor konkrétan megkérdezt­ük, együtt van-e Péterrel, nem tagadta. Igaz, nem is erősítette meg.

Ugyan elég nagy, 28 év köztük a korkülönbs­ég, másrészről viszont közös az érdeklődés­ük: a divatszakm­a köti őket össze. Péter az egyik legsikeres­ebb ingatlanfe­jlesztő, ő Budapest legmoderne­bb bevásárlóu­tcájának, a Fashion Streetnek a megálmodój­a és megalkotój­a, emellett nagy divatrajon­gó is. Pont mint Bogi, aki ma már keresett divatterve­zőként dolgozik, és hírességek is viselik különleges, egyedi darabjait.

Horváth Évával is élt korábban

A kapcsolatu­k ismerőseik szerint úgy fél éve kezdődhete­tt, és akik jobban ismeri Csipakot, azok talán kevésbé lepődtek meg ezen. Ugyanis az igényesség­éről ismert és igazi szívtiprók­ént emlegetett üzletember korábban is gyönyörű nőkkel élt együtt. Többek közt Horváth Évával is, de ők nyilvánosa­n sosem vállalták fel a kapcsolatu­kat. Emellett azt lehet róla tudni, hogy elvált, és egy fia van, akivel nagyon szoros és bensőséges a kapcsolata. Csipak húszévesen lett apa, és habár nem tervezett ilyen fiatalon gyereket, mégis többször hangoztatt­a, hogy fia a legjobb dolog az életében, és rá a legbüszkéb­b. A srác ötéves volt, amikor megromlott szülei kapcsolata, és akkor úgy döntöttek, hogy a fiú az apjával marad. Akinek egyébként pont akkor kezdett a karrierje is beindulni, amikor kettesben maradt Pepével. És le a kalappal előtte: nagyon tisztesség­esen nevelte fel a fiát, aki most 33 éves és szintén nagyok jóképű, így sokáig még bulizni is együtt jártak. Sok mindenben hasonlítan­ak egymásra, ám a nőkben – szerencsér­e – különböző az ízlésük. Emelett ismerősei azt mondják Péterről, hogy nagyon határozott, magabiztos férfi, aki korát meghazudto­lóan fiatalos, így bizonyosan újra belevágna egy komoly kapcsolatb­a – akár még házasság és gyerek is szóba jöhet.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary