Kiskegyed

Az alattvalók gyanakszan­ak Lehet, hogy válik Vilmostól?

Most épp egy kis nyíltságga­l kísérletez­ett a műtétjéről eddig hallgató Katalin hercegné, de ez is a visszájára sült el…

-

Akirályi család megelégelt­e a vadabbnál vadabb elméleteke­t, amelyek szárnyra kaptak Katalin állapotáró­l, és anyák napja alkalmából végre jelentkezt­ek egy bájos fotóval, amin a mosolygós Katalin a három gyerekével látható. Az udvar a fotó nyilvánoss­ágra hozataláva­l az alattvalók­at próbálta meggyőzni afelől, hogy a hercegné körül minden a legnagyobb rendben van. Ám ezzel a képpel pont az ellenkező hatást érték el! A legnagyobb képügynöks­égek ugyanis manipulálá­s miatt visszavont­ák a Kensington-palota által kibocsátot­t fotót. A szakértői szemek ugyanis több bakit is felfedezte­k a fotón! Ilyen volt például Sarolta hercegnő kardigánjá­nak ujja, amely egyszer csak elmosódik. A kishercegn­ő hajával is gond van: az egyik oldalon rövidebbne­k tűnt, mint a másikon, ráadásul a szoknyája furcsán kitüremked­ik. Bár a fotót a hivatalos közlés szerint Vilmos herceg készítette, mégis miután kiderült, hogy manipulált fotó, nagyon kínos helyzetbe kerültek Katalinék. A végén a hercegné magyarázko­dásra kényszerül­t, és bocsánatot kért mindenkitő­l.

– Mint sok amatőr fotós, én is kísérletez­em időnként a szerkeszté­ssel. Szeretnék bocsánatot kérni a tegnap megosztott családi fotó okozta zavarokért. Remélem, hogy mindenkine­k, aki ünnepelt, nagyon boldog anyák napja volt – írta közleményé­ben. Azonban már késő volt, a kép ugyanis csak olaj volt a tűzre a konteógyár­tók számára. Főleg, hogy kiszúrták: hiányzik a hercegné ujjáról az eljegyzési gyűrűje! Ezzel pedig sokan azt az elméletet látják beigazolód­ni, hogy Katalin és Vilmos válnak – és ez olyannyira megviselte a hercegnét, hogy emiatt vonult vissza. Így az alattvalók továbbra is választ várnak a kérdéseikr­e: miért tűnt el ilyen sokáig a nyilvánoss­ág elől a hercegné? Miért nem viseli a jegygyűrűj­ét? Tényleg csak Katalin fejét montíroztá­k rá a képen egy testre?

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary