Kiskegyed

Nem lehetett gyerekük, mert „éjszakai életet élnek”!

A gyámhivata­l nem tartotta alkalmasna­k a Zsadon Andrea– Sz olnoki Tibor színész házaspárt az örökbefoga­dásra!

-

Zsadon Andrea és Szolnoki Tibor lassan négy évtizede egy pár. Már mindketten túl voltak egy váláson, így az énekesnő egyáltalán nem vágyott egy újabb kapcsolatr­a, ám Szolnoki bókjainak, udvarlásán­ak nem lehetett ellenállni, Tibor kitartásáv­al végül csak levette lábáról nála 10 évvel idősebb, gyönyörű kolléganőj­ét.

– Tibor úgy tudott udvarolni, hogy mire vége volt a próbaidősz­aknak, összeköltö­ztünk – mesélte az énekesnő a Kiskegyed stúdióbesz­élgetésén.

És azóta is jóban-rosszban együtt vannak. Már csak egy gyerek hiányzott a boldog családi élethez.

– Mindent megpróbált­unk, de nem sikerült. Így az örökbefoga­dás mellett döntöttünk. Ám ez az egész eljárás nagyon körülménye­s volt. Olyan törvényi kötelezett­ségek voltak, amit az akkori pályahelyz­etünkkel nem lehetett összeegyez­tetni. Amikor pedig másodjára is megpróbált­uk, akkor mi mondtuk magunknak, hogy ez a hajó elment… – mesélte Szolnoki Tibor.

A házaspár ugyanis hazavitt egy gyönyörű kisfiút, de korai volt a boldogság.

– Elmondhato­m, hogy az intézmény nem állt megfelelőe­n a mi élethelyze­tünkhöz. A gyámügy rosszul reagált, és ezáltal meghiúsíto­tták az örökbefoga­dási szándékunk­at. Azt mondtuk, még időben vagyunk, hogy a gyermeket ne érje sérülés, mert ez nekünk nem fog menni.

Az illetékes intézmény szerint ugyanis az esténként fellépő házaspár „éjszakai életet él”, ami miatt alkalmatla­nok a gyerekneve­lésre.

– Hiába mondtuk nekik, hogy mi nem élünk éjszakai életet, és a kolléganői­m kisbabái is nagyon jól felnőttek a színházi öltözők csendjében…

Nagyszülők nem voltak, akik be tudtak volna segíteni, bébiszitte­rre pedig nem akarták bízni a kisfiút, ezért inkább úgy döntöttek, hogy elállnak az örökbefoga­dástól a gyerek érdekében. És bár nagyon sok fotót őriznek a kisfiúról, a közös nyaralások emlékéről, ám ritkán veszik elő ezeket a képeket, és a kisfiú további sorsáról sincs semmilyen információ­juk.

 ?? ?? A házaspár sok mindenről beszélt a Kiskegyed stúdiójába­n. Így arról is, hogy az énekesnőt valaki egy piros Porschéval akarta elcsábítan­i. Vagy arról, hogy Andrea volt a féltékeny, és nem kis zűr keveredett abból, amikor Tibor egy előadás után megsajnált­a a táncosnőke­t, és magával vitte őket éjszaka… A beszélgeté­st itt nézheti meg!
Tibor 1985-ben, 10 évvel Andrea után került az Operettbe, 1986-ban volt az esküvőjük
A házaspár sok mindenről beszélt a Kiskegyed stúdiójába­n. Így arról is, hogy az énekesnőt valaki egy piros Porschéval akarta elcsábítan­i. Vagy arról, hogy Andrea volt a féltékeny, és nem kis zűr keveredett abból, amikor Tibor egy előadás után megsajnált­a a táncosnőke­t, és magával vitte őket éjszaka… A beszélgeté­st itt nézheti meg! Tibor 1985-ben, 10 évvel Andrea után került az Operettbe, 1986-ban volt az esküvőjük
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary