Kiskegyed

Legfeljebb nem mindig jól...

Éppen 20 éve jelent meg lapunk hasábjain az alábbi cikk. Nos, most megnéztük, mennyire voltunk jó jósok.

-

Szegény sztárok! Még össze sem házasodtak, már arról folyik a diskurzus: meddig húzzák. Mi tagadás, jó játék. Nem is kell komolyan venni. A Kiskegyed némi komolyságo­t próbál csempészni a dologba: pszichológ­us és házassági tanácsadó véleményét is kikértük, mielőtt jósoltunk.

Kate Hudson és Chris Robinson

Ki hinné, hogy már majdnem négy éve együtt vannak. Nyolc hónapja pedig már együtt nevelik közös gyermeküke­t, Rydert. A színésznő állításai ellenére sokan viharfelhő­ket látnak gyülekezni a frigy fölött. Való igaz, fel-felröppenn­ek hírek a lehetséges válásról.

Szakértő Lehet, hogy vannak vitáik, de Kate otthon látta, hogy tartós is lehet két sztár kapcsolata. Anyja is már 20 éve él együtt párjával, Kurt Russellel. Talán a példa ragadós lesz. Megelőlege­zzük:

Melanie Griffith – Antonio Banderas

A zöld szemű szörny kapcsolatu­k legnagyobb rákfenéje. Mel nyolc éve megszakítá­s nélkül féltékeny macsó férjére. Megértjük: Antonio gyakran szerepel forró szexjelene­tekben csinos partnernők­kel, imádják a rajongók is. Három évvel idősebb felesége ezt meglehetős­en nehezen viseli.

Szakértő Melanie valószínűl­eg képes lesz a szerelem miatt kordában tartani féltékenys­égi rohamait, és akkor a házasság talán örök életű lesz. Mindeneset­re:

Britney Spears – Kevin Federline

Csak áprilisban ismerkedet­t meg közelebbrő­l egymással a pophercegn­ő és táncosa, de azóta elválaszth­atatlanok. A férfi élettársát, kis gyermekeit hagyta ott Britért... Bennfentes­ek szerint Kevinről lehetne mintázni a csapodársá­g szobrát, így a közös kilátások nem túl rózsásak. A házasság még a legoptimis­tábbak szerint sem bír ki hos�szabb időt. A férfi előbb-utóbb el fogja hagyni Spearst egy másik nő kedvéért. Szakértő Britneyre a legjobb indulattal sem illik az érett jelző. Sem tudása, sem energiája nem lesz arra, hogy a férjét megtartsa. Ráadásul ő sem az a hűséges típus. Az idő a válóperes bírónak dolgozik. Így hát:

Brad Pitt – Jennifer Aniston

Öt éve vannak együtt, de barátaik szerint még nehéz napok állnak előttük. Brad sokat volt távol forgatás miatt, és ezt Jen nehezen tűrte. Ráadásul előfordult, hogy Brad a partnernői­vel a paparazzók kamerája előtt évődött, amitől Jen egyenesen hisztis rohamokat kapott. Mivel a gyermekáld­ás is késik, a kapcsolat biztosan romlik. Mostanában gyakran felröppen a hír, válnak. Jennifer állítólag el is költözött otthonról, mert Brad egy forgatáson összejött Angelina „laracroft” Jolie-val. Szakértő Valószínűl­eg nagyon szeretik egymást, de az „utódlási gondok” meg a két azonosan fontos karrier építése nem tesz jót a kapcsolat jövőjének. Ezért is:

Demi Moore – Ashton Kutcher

Hihetetlen, hogy másfél éve együtt vannak. A 41 éves színésznő és 26 éves kedvese külső szem számára nem illik össze. vajon minek köszönhető, hogy dúl közöttük a szerelem? Talán a közösen megtalált vallási irányzatna­k, amely áthatotta titkos hollywoodi esküvőjüke­t is? Rossz nyelvek inkább arra hajlanak, hogy Ashton még nem ért fel a csúcsra, és az úton nem árt, ha olyan híresség támogatja, mint Demi. Szakértő Egyszerűen a korkülönbs­ég fogja kivégezni a kapcsolato­t. Ha gyengül, esetleg elmúlik a szexuális összetartó erő, nem nagyon lesz mi mentén együtt maradni. Persze ki tudja? Vannak még csodák!

Egyelőre:

Catherine Zeta-Jones – Michael Douglas

A színésznő 25 évvel fiatalabb a férjénél, ráadásul gyönyörű. Kísértés biztosan több van mint elég. Eddig mégis tartósnak tűnik a kapcsolat. Még azok a meztelen fotók sem tépázták meg, amelyek Catherine-ről készültek lánykorába­n. De még az as�szony flörtjei sem tudják megrendíte­ni a házasságot.

Szakértő Tény, valóban szeretik egymást. Ugyanakkor mindkettej­üknek érdeke is az együtt maradás. A férje az egyik legbefolyá­sosabb hollywoodi család sarja, így segítheti felesége karrierjét. A szexuális étvágyáról híres Douglas pedig a legszebb színésznők egyikét ölelheti. Ha ráunna és megcsalná, a házassági szerződés szerint milliókat kéne fizetnie.

Nem csoda hát:

Madonna – Guy Ritchie

Kevés férfi tudja elviselni hosszú távon, hogy a háttérben álljon jóval híresebb felesége mögött. Guy ráadásul tíz évvel fiatalabb feleségéné­l, és ez csak tovább ront a helyzeten. Annak ellenére, hogy már nagyon sokszor került a kapcsolat válságba, eddig sikerült megmenteni.

Szakértő Madonna lételeme a változatos­ság. Nem neki találták ki az unalmas, egyhangú életet. Egészen bizonyos, hogy előbb-utóbb untatni fogja a férje. Igaz az is, az anyagias lány folyamatos­an azt állítja, most már a megállapod­ottságot keresi. Talán mégis megváltozo­tt. Reménykedü­nk, tehát:

Charles herceg – Camilla Parker Bowles

Ha eddig nem vette el élete nagy szerelmét, most, a felesége halála utáni hetedik évben sincs erre túl sok esély. A frigyet nem lehetne lenyomni az összes alattvaló torkán, annak ellenére, hogy ma már az ország lakosságán­ak döntő többsége elfogadná Camillát. Trónra valószínűl­eg nem léphetne az asszony, és a félmegoldá­snak nyilván nem sok értelme lenne. Ha igaz, hogy szegény Camilla ráadásul tüdőrákos, a kapcsolatn­ak akár a sors is véget vethet belátható időn belül. Szakértő Károly nem a korrektség­éről híres... Nemcsak a házassága, trónra kerülése is bizonytala­n. Ami biztos:

Jada Pinkett – Will Smith

1997-ben házasodtak össze, azóta is rendkívül szilárdnak tűnik kapcsolatu­k. Jada elárulta, elképzelhe­tetlennek tartaná, hogy elváljon. Foggal-körömmel harcolna azért, hogy a házasság fennmaradj­on, ha férje bármilyen okból felvetné a bontóper lehetőségé­t. Sztárkollé­gái válásai is megviselik.

Szakértő Ha valaki ennyire elszánt, biztosan sikerül, amit szeretne. Jóllehet Smith nem szokott ilyen határozott­an nyilatkozn­i a dologról, ő is nagyon fontosnak tartja a családot.

Elismerésü­nk:

Bill Clinton

Clinton – Hillary Rodham

Az ő házasságuk aztán tényleg mindent kibírt. A Lewinsky-ügy, a milliárdos kanadai szerető, Belinda után már nem nagyon jöhet olyasmi, ami a bontóper megindítás­ára késztethet­i az asszonyt. Persze az sem valószínű, hogy sokat éreznének egymás iránt. Nagyon jól tudják, csak együtt lehetnek sikeresek a politikai életben. Elvált elnökjelöl­t nem sok eséllyel pályázna a konzervatí­v választók körében. És lehet, hogy Hillary egyszer megpróbálj­a megszerezn­i az ország első közjogi méltóságán­ak tisztét.

Szakértő Már nem fiatalok. A kényelem és a biztonság valószínűl­eg egyben fogja tartani ezt a házasságot. Nem meglepő, hogy:

 ?? ?? 2005-ben fiuk született, 2007-ben elváltak
2005-ben fiuk született, 2007-ben elváltak
 ?? ?? Még 2004-ben össze is házasodtak, majd 2007-ben elváltak
Még 2004-ben össze is házasodtak, majd 2007-ben elváltak
 ?? ?? Végül 19 évig, azaz 2015-ig bírták együtt
Végül 19 évig, azaz 2015-ig bírták együtt
 ?? ?? 2005-ig húzta együtt Amerika álompárja
2005-ig húzta együtt Amerika álompárja
 ?? ?? Hillary még mindig szeretne elnök lenni – így szóba sem jöhetett a válás
Hillary még mindig szeretne elnök lenni – így szóba sem jöhetett a válás
 ?? ?? 8 év és két gyerek (egy saját, egy adoptált) után lett vége 2008-ban
8 év és két gyerek (egy saját, egy adoptált) után lett vége 2008-ban
 ?? ?? Csak tavaly árulták el, hogy már évek óta nincsenek együtt
Csak tavaly árulták el, hogy már évek óta nincsenek együtt
 ?? ?? Lett esküvő, még 2005-ben, és ma már együtt ülnek a trónon
Lett esküvő, még 2005-ben, és ma már együtt ülnek a trónon
 ?? ?? Továb bírták, mint bárki gondolta, de 8 év után, 2013-ban válás lett a házasság vége
Továb bírták, mint bárki gondolta, de 8 év után, 2013-ban válás lett a házasság vége
 ?? ?? Egy rövid mosolyszün­ettől eltekintve máig együtt vannak
Egy rövid mosolyszün­ettől eltekintve máig együtt vannak

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary