Kiskegyed

Már bánom, hogy ittam – lefeküdtem a főnökömmel

Nagy teher nyomja a lelkemet. Félek, hogy egyszer lelepleződ­öm, de nagyon remélem, hogy a titkomra soha nem derül fény. Sajnos összejötte­m a főnökkel.

-

Pár hónapja volt egy céges bulink. Nem akartam elmenni, de még a férjem is unszolt: kicsit mozduljak már ki otthonról, menjek és érezzem jól magam. Végül rászántam magam, mert tényleg úgy éreztem, hogy rám fér egy kis lazítás. Sajnos azonban ott olyan dolog történt, amit nagyon bánok.

Lehet, hogy igazából az volt a probléma, hogy a házasságom túlságosan monotonná vált. Azt hiszem, emiatt nem tudtam ellenállni Gábornak, a főnökömnek. Az este folyamán teljesen megfeledke­ztem magamról és arról, hogy házasságba­n élek és két kis gyerek vár otthon. Felszabadu­ltan éreztem magam, akár egy húszéves csitri, az ital pedig csak rásegített erre: vadul flörtölni kezdtünk, és egyszer csak azon kaptam magam, hogy csókolózun­k. Az alkohol hatására (legalábbis így gondolom), hagytam, hogy Gábor becsaljon az irodájába. Már majdnem hajnalodot­t, amikor ráeszmélte­m, hogy mekkora butaságot csináltam. Lefeküdtem a főnökömmel… Undorodtam magamtól, amiért elgyengült­em és részegen megcsaltam a férjemet.

Bevallani persze nem mertem, féltem, ha megtudja, azzal tönkremegy a házasságun­k. Engem pedig elemészt a bűntudat. Gábor azóta is próbálkozi­k, gyakran kapok tőle virágot, amit hazafelé menet kidobok az első kukába. Közben meg attól félek, hogy egyszer megelégeli a hiábavaló próbálkozá­sokat, és inkább kitálal a férjemnek, merő rosszindul­atból.

Jobb lenne egy új munkahelye­t keresni, de nem tudok, mert erre a jól fizető állásra is nagy nehezen találtam rá. Szükségünk van a pénzre, de nem is engedhetem meg magamnak, hogy munkanélkü­li legyek. Egy fizetésből nem tudnánk megélni.

 ?? ?? Biztos vagyok benne, hogy az alkohol hozta ezt ki belőlem. De sajnos erre nem hivatkozha­tom. Pedig ha nem ittam volna, akkor most nem lennék kétségbees­ve
Biztos vagyok benne, hogy az alkohol hozta ezt ki belőlem. De sajnos erre nem hivatkozha­tom. Pedig ha nem ittam volna, akkor most nem lennék kétségbees­ve

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary