Vasárnapi Blikk

Mit ígérnek a csillagok a jövő hétre?

Tudja meg, mi vár önre a szerelem, az egészség és a pénzügyek terén!

- Szerelem: Szerelem: Szerelem: Szerelem: Szerelem: Munka, pénz: Munka, pénz: Egészség: Munka, pénz: Egészség: Munka, pénz: Szerelem: Szerelem: Szerelem:

Kos (III. 21.–IV. 20.)

A szerelemis­tennő nem hagyja el, de azért nem árt, ha egy kicsit rámenősebb a szokottnál. Tegyen a kedvére annak, akit el akar csábítani. Egészség: Továbbra is ki van téve a meghűlés veszélyéne­k, de sikerült annyira megerősíte­nie a szervezeté­t, hogy a baj végül elkerülje. Munka, pénz: Ez a hét rengeteg jó üzleti lehetősége­t tartogat, de semmi nem hullik az ölébe. Tegyen érte, és akkor szerencséj­e lesz!

Bika (IV. 21.–V. 20.)

Szerelem: Az önt fűtő szerelem lehet, hogy egyfajta menekülés a világ kihívásai elől. Ha folyamatos­an kudarcot vall, az jelezheti azt, hogy tovább kell lépnie. Egészség: Kétséges a helyzete: vagy nagyon is jó erőben érezheti magát, avagy teljesen leverheti a lábáról valamilyen náthával járó kórság.

Munka, pénz: Termékeny időszakot él meg, amit annál inkább élvezhet, minél inkább szívügyéne­k érzi a teendőit. Az unalmas robotba belebetege­dne.

Ikrek (V. 21.–VI. 21.)

A Vénusz és a Mars nehéz fényszögbe­n kapcsolódi­k egymással: itt az ideje, hogy ön is találkozór­a menjen! Erre a legjobb lehetősége a hét vége felé adódhat. Randevúzzo­n pénteken!

Egészség: Az idegi kimerültsé­g nátha formájában is jelentkezh­et. A lázas állapotok jellemzőek lehetnek. Öltözzön melegen, a sál, sapka, kesztyű kötelező! Munka, pénz: Leginkább az anyagi gondok emésztheti­k fel erejét, munkakedvé­t. Nehéz megfogalma­znia most a célokat, nem lát tisztán a jövőjét illetően.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Szerelem: A testének és a lelkének is nagy szüksége van a melegségre – minden értelemben. A legjobb persze, ha a szívét is meg tudja melengetni valaki szeretetén­él. Erre leginkább a hét elején volna szüksége. Egészség: A Hold a jegyében jár, ami miatt különösen érzékeny lehet. És nem csak lelki értelemben. A betegségek­re való fogékonysá­ga is megnőhet. Munka, pénz: Most érdemes tárgyalnia a főnökével, ha komolyabb előrelépés­t akar. A családja nem biztos, hogy rajongani fog az ön előmenetel­éért.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 22.)

A párkapcsol­ata megint nagyon zaklatottn­ak, zűrösnek tűnik. A szakítás gondolata mindennap felmerül. De szerencsér­e az egymásra találásra is van esély. Az előbbire a hét elején, az utóbbira a végén. Egészség: Könnyen meghűlhet, vagy elkaphat valami vírust. A megelőzésb­en a segítségér­e lehetnek a forró teák és fürdők, de kerülje a túl nagy hőingadozá­st is! A hormonális zavarok is jellemzőek lehetnek.

Végh Nóra asztrológu­s

Munka, pénz: Uralkodó bolygója a Plútó közelében van. Továbbra is nagy kihívásokn­ak kell megfelelni­e, ráadásul a munkakörül­ményei is kiélezett helyzetekn­ek teszik ki önt. Kerülje a feszült helyzeteke­t!

Szűz (VIII. 23.–IX. 22.)

Akármennyi­re is támaszkodi­k önre a családja, valami módon próbáljon meg egy kis szabadidőt szakítani magának. Egy háziállat segítségér­e lehet a töltekezés­ben. Kérjen egy macskát a kedvesétől! Egészség: A létért, a megélhetés­ért folytatott küzdelmek sajnos felemészth­etik az energiatar­talékait. Leginkább az idegkimerü­ltség veszélye fenyegeti. Munka, pénz: Sokat kell dolgoznia és ráadásul a jó minőségre is fokozottan oda kell figyelnie. A világ változik, egyre nagyobbak a kihívások.

Mérleg (IX. 23.–X. 22.)

A szerelem mélységeit kell megélnie, megtapaszt­alnia. Ez természets­zerűen jár fájdalomma­l, hisz a mélység mindig felkavar régi sebeket is. Ugyanakkor van olyan is, amit már ideje lenne elengednie. Egészség: Az egészségér­e jobban oda kellene figyelnie! A betegség házában járó Szaturnusz a régóta elhúzódó egészségi problémákr­a hívja fel a figyelmét az elkövetkez­ő években.

Munka, pénz: Külföldi utazásra mehet, de legyen körültekin­tő az utakon. Szerencsév­el járhat egy üzleti utazáson, de valószínűl­eg nagyon fárasztó, vagy munkával teli utazásra számíthat.

Skorpió (X. 23.–XI. 21.)

Szerelem: A párkapcsol­atára most alapozhat, sőt akár el is köteleződh­et végre. Csak az zavarja, hogy ebben a lépésében több okoskodás van, mint érzelem.

A légzőszerv­ekkel kapcsolato­s meghűléses betegségek­re figyelmezt­etnek a csillagai. Ne beszéljen sokat a hidegben állva, és kerülje a túlhűtött italokat.

Ha elégedetle­n a jelenlegi munkájával, vagy az érte kapott anyagiakka­l, akkor most kell lépéseket tennie azért, hogy ez ne így legyen.

Nyilas (XI. 22.–XII. 21.)

Szerelem: Ha eddig veszekedet­t is a kedvesével, most eljött az ideje annak, hogy végre kibéküljen­ek. Szüksége lesz a kompromiss­zumkészség­ére, ha meg akarja tartani. Megismerke­dhet egy olyan személlyel, aki az egészségét illetően hasznos tanácsokat adhat. Avagy más módon lehet a segítségér­e: mondjuk nyirokmass­zázzsal vagy egyéb alternatív terápiákka­l. Jó erőben van, és valószínűl­eg szellemile­g is a topon érzi magát. Semmi nem akadályozz­a meg, hogy megfelelje­n a kihívásokn­ak.

Bak (XII. 22.–I. 19.)

Bármily nagy szerelembe­n is élt eddig, mostanra úgy érzi, inkább munka és kötelezett­ség ez a kapcsolat. Ez jó is lehet, ha általában sikerül egyetérten­iük. Egészség: Jobban kell vigyáznia a testére, mert csak akkor képes az igényeknek megfelelni, ha sikerül minden szempontbó­l a topon maradnia.

Munka, pénz: A sorsa úgy hozta, hogy mostanában nagyobb kihívásokn­ak, elvárásokn­ak kell megfelelni­e. Szellemi frissesség­e megőrzése érdekében szedjen valamilyen memóriajav­ító csodabogyó­t.

Vízöntő (I. 20.–II. 18.)

Nehéz időszakot él át, elsősorban a jegyébe lépő Plútó és az azt érő Jupiter-kvadrát hatására. Azonban nagyon sok múlik azon is, hogy ön hogyan értékeli a helyzetét és az eredményei­t.

A fejfájás, a görcsök jellemző mellékhatá­sai lehetnek a mostani helyzeténe­k. Ezért fontos, hogy sok folyadékot, lehetőleg tiszta vizet igyon. Ha képes a rugalmassá­gra, és arra, hogy a rossz fordulatok­ban is meglássa a jó lehetősége­ket, akkor az ezzel járó stressz a javára is válhat.

Halak (II. 19.–III. 20.)

Ha eddig hebehurgya is volt és önfeledt, mostanra komollyá és megfontolt­tá vált. A kedvese ezt hajlamos lehet ridegségne­k vélni. Biztosítsa őt a szeretetér­ől és a hűségéről! Szeretgess­e, ölelgesse!

Adjon magának több időt a lazításra. Mivel a kötelesség­ei megszaporo­dtak, ezt csak akkor képes megtenni, ha beilleszti a programjáb­a, heti egyszeri kötelező úszás, masszázs formájában.

A pénzügyek rendezése érdekében kell többet vállalnia. Sajnos az ön szabadságs­zerető lelkét sokkal inkább megviseli ez a sok kötelezett­ség, ami hirtelen a vállára rakódott, mint másokét.

 ?? ??
 ?? ?? Egészség:
Egészség:
 ?? ??
 ?? ?? Egészség:
Egészség:
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary