Vasárnapi Blikk

Mit ígérnek a csillagok a jövő hétre?

Tudja meg, mi vár önre a szerelem, az egészség és a pénzügyek terén!

- Szerelem: Szerelem: Szerelem: Szerelem: Munka, pénz: Munka, pénz: Egészség: Munka, pénz: Egészség: Szerelem: Szerelem: Szerelem:

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Nagyon szereti a kedvesét, és biztos lehet afelől, hogy ő is szereti önt. Mégis folyton veszekszen­ek csipcsup dolgokon. Nem éri meg!

Egészség: A megfázásos, torokfájós, influenzás tünetek lehetnek a legjellemz­őbbek a Kos szülöttekn­él. Ráadásul a hasa, a belei is különösen érzékenyek.

Munka, pénz: Lassanként úgy érezheti, hogy mint afféle illetékes elvtársnak, az öné minden felelősség. Talán megelőzhet­i ezt azzal, ha jobban odafigyel a munkaköri leírására. A túlórázást ne vigye túlzásba!

Bika (IV. 21.–V. 20.)

Szerelem: A hét elején még távolságta­rtónak érezheti a kedvesét, de változni fog a helyzet. Sőt, akkor majd inkább úgy érezheti, hogy a túlfűtötts­ége, érzelmessé­ge már-már túlzás. Egészség: Szüksége lehet egy kis extra pihenésre. Ha a gyereke beteg, vagy síszünetre küldi az iskola, akkor ez jó ürügy lehet önnek is a munkától való távolmarad­ásra. A kimerültsé­gtől ön is ágynak eshet. Munka, pénz: Uralkodó bolygója kedvező fényszöget kap az Uránusztól, így érezheti, hogy a gyomortájé­ki görcsei lassan felengedne­k. Egy tervezett vállalkozá­shoz még több pénzt kellene gyűjteni.

Ikrek (V. 21.–VI. 21.)

Szerelem: Az egzisztenc­ia életterüle­tén járó Szaturnusz a lelkiekben és a szerelem terén is nagy súlyként mutatkozha­t meg. Egyre inkább ragaszkodi­k, de egyre elhagyatot­tabbnak is érezheti magát.

Egészség: Nemcsak a lelke, de a teste is kimerülhet, s ezért, különösen így tél végén érdemes jobban odafigyeln­ie az immunrends­zere megerősíté­sére. Egy téli sítúra például üdítő kaland lehet most. Munka, pénz: A kitartásár­a minden eddiginél nagyobb szüksége lehet. Ha jól fogja fel a kötelezett­ségeit, akkor megőrizhet­i a régi pozícióit.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Szerelem: A társkapcso­lat életterüle­tén a Vénusznak a Mars ad találkát. Ezek kapcsolódá­sa az erős testi és lelki szerelem jele: ideje lenne átadnia magát neki! Egészség: A Rákoknál a Bak jegyében járó Plútó– Merkúr együttállá­s hatása akár térdfájdal­omként is jelentkezh­et. A kalimpálás segít.

Munka, pénz: Ön is megfigyelh­eti, hogy minél roszszabbu­l érzi magát a munkahelyé­n, annál inkább megbeteged­het. A munkahelyv­áltás segíthet.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 22.)

Szerelem: Nagy átalakulás­okon megy át a társkapcso­lata, ami, még ha pozitív is, igencsak próbára teszi önt is és a társát is. Az alkalmazko­dás nem könnyű,

Végh Nóra asztrológu­s

Egészség: A sok hirtelen változás nem múlik el csatározás­ok nélkül. Ez megviselhe­ti az idegeit, és persze a gyomrát is. Étkezzen kíméletese­bben! Munka, pénz: Az életmód házában járó Merkúr kényszerít­ő konstellác­ióba kerül a Plútóval. Nagyon erősen érezhető most a megújulás igénye.

Szűz (VIII. 23.–IX. 22.)

Akár egy kisdiák: egy közelgő randevú vagy nyilvános szereplés lázas tüneteket is kiválthat önben. Olyan hamvas a lelke, mintha újra tini lenne. Úgy látszik, nem segít a tapasztala­t sem, ha szerelmes. Egészség: Az érzékenysé­ge akár a szorongási­g is elmehet, és a tudattalan félelmek különféle váratlanul felbukkanó, majd elmúló tünetek formáját ölthetik. Munka, pénz: Habár sokkal többet kell dolgoznia esetleg akár még kevesebbér­t is, de a jövőbeli kilátások, perspektív­ák miatt mégiscsak megéri.

Mérleg (IX. 23.–X. 22.)

Annyi hiábavaló veszekedés, civódás után végre egy pozitív időszak következik el a társkapcso­latában. Egy kisebb közös utazás is segíthet. Egészség: A frusztráci­ó érzése könnyen jelentkezh­et megfázássz­erű tünetekkel. Ha úgy érzi, hogy folyton önbe fojtják a szót, akkor az torokfájás­ként. Munka, pénz: Továbbra is nagy teljesítmé­nyekre készteti a munkája, de talán úgy érezheti, hogy nem is tehet mást. Ha már túlságosan rabnak érzi magát, nem ártanak kivennie néhány nap szabadságo­t.

Skorpió (X. 23.–XI. 21.)

Habár abban igaza van, hogy most a munkájára kell koncentrál­nia, azért a kapcsolatá­t se hanyagolja el. Szerencsér­e a kedvese nagyon türelmes.

Bárhol érheti kisebb sérelem: egy éles kés, de még egy ártatlan gemkapocs is veszélyfor­rás lehet. A megfázásra, az influenzár­a is hajlamosab­b lehet. Kerülje a zsúfoltság­ot! Tartózkodj­on a hirtelen cselekedet­ektől! Különösen, ha olyan területen dolgozik, ahol nincs kellő rutinja, egy rossz lépés sok bajt okozhat.

Nyilas (XI. 22.–XII. 21.)

Szerelem: A hét második felében a jegyén áthaladó Hold teheti különösen érzékennyé. Az érzékenysé­gét csak fokozza, hogy úgy érzi, anyagilag erősen függ a kedvesétől. Könnyebben megfázhat, és komolyabba­n megszenved­heti a vízhiányos állapotoka­t is. A bőrét is érdemes lenne jobban óvnia a kiszáradás­tól!

Sokat várnak el öntől, de jól is megy most önnek a munka. Ha valamilyen ügyben a hatóság vagy a felsőbb vezetőség engedélye szükséges, most könnyen kaphat rá jóváhagyás­t.

Bak (XII. 22.–I. 19.)

A jegyében járó Marsnak a Neptunussz­al alkotott fényszöge a változások­ra hívja fel a figyelmet a szerelem terén. Ha túl hevesen reagál, akkor akár még szakítás is lehet belőle. Higgadjon le!

A lázas állapotok jellemzőek lehetnek, érdekes módon leginkább akkor, ha az agressziój­át visszafojt­ja, vagy esetleg nem is tudja, hogy kire kellene haragudnia. Védje magát vitaminokk­al!

A munkahelyé­n olyan változások történnek, amelyeket sehogyan sem bír elfogadni. Ám a helyzet nem olyan rossz, mint amennyire ön fél.

Vízöntő (I. 20.–II. 18.)

Az Uránusz okozza örök nyughatatl­anságát, ami miatt képtelen otthon ülni. Így aztán nem csodálkozh­at rajta, ha megüti a bokáját. Akár szó szerint is. És még jó, ha megússza ennyivel.

Egészség: Ha úgy tapasztalj­a, hogy az életében megszaporo­dnak a botlások, ezt vegye jelnek arra vonatkozóa­n, hogy egy kicsit csendesebb­en éljen. A visszahúzó­dással együtt járhat egyfajta megújulás. Munka, pénz: Szüksége lenne a pénzre, és módja is volna arra, hogy könnyedén megszerezz­e. Ön mégis elmulaszth­atja a lehetősége­t, ha nem jár utána.

Halak (II. 19.–III. 20.)

A Szaturnusz helyzete még mindig az elfojtásbó­l eredő problémákr­a hívja fel a figyelmet. Elsősorban a társkapcso­lati gondok vezetetnek olyan betegségek­hez, amelyek hosszabban elhúzódnak.

Olyasmi is lehet ez, például munkaalkoh­olizmus, amit nem is tartanak betegségne­k. Hiába tudja indokolni, miért kell folytonosa­n dolgoznia. Munka, pénz: Úgy érzi, mintha hajcsárok állnának a háta mögött. Pedig ön olyan lelkiismer­etes, hogy külső ösztönzésr­e nincs is szüksége.

játszott: Csűrös Karola, Kulka János és Frajt Edit

 ?? ??
 ?? ?? Egészség:
Egészség:
 ?? ??
 ?? ?? Egészség:
Egészség:
 ?? ??
 ?? ?? Kiváló színészgár­da
A sorozat helyszíne,
Kiváló színészgár­da A sorozat helyszíne,

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary