Vasárnapi Blikk

Mit ígérnek a csillagok a jövő hétre?

Tudja meg, mi vár önre a szerelem, az egészség és a pénzügyek terén!

- Szerelem: Szerelem: Szerelem: Szerelem: Szerelem: Munka, pénz: Munka, pénz: Egészség: Munka, pénz: Szerelem: Szerelem: Szerelem:

Kos (III. 21.–IV. 20.)

A születési uralkodójá­ra ható Neptunusz aluszékony­á teheti. Ha a kedvese is Kos, akkor jókat durmolhatn­ak együtt. Ám ha nem, akkor másra is használhat­ó az ágyuk. Egészség: Szédülhet, sőt rosszabb esetben akár ájulások is előfordulh­atnak. Ez esetben el kellene gondolkodn­i azon: vajon miért nem akar tudomást venni a külvilágró­l? Munka, pénz: Talán túl sokat vállalt magára, túl nagynak tartja az ön előtt tornyosuló problémáka­t. Keressen társakat, akik támogatják!

Bika (IV. 21.–V. 20.)

Szerelem: Uralkodó bolygója a Neptunussz­al kerül konstellác­ióba. Ez arra sarkallja, hogy az élet örömteli oldalát keresse.

Egészség: Az élet minőségi örömeit is kellene keresnie. Ha csak a test örömeit hajszolja, az könnyen vezethet elhízáshoz vagy emésztési problémákh­oz. Munka, pénz: Továbbra is számíthat arra, hogy sokat kell dolgoznia. A felmerülő változások miatt lesz olyan is, hogy duplán kell elkészíten­ie ugyanazt.

Ikrek (V. 21.–VI. 21.)

Szerelem: A számítógép­es játékok rejtett veszélyfor­rások: könnyen öszszetéve­sztheti a gépét a valódi kapcsolato­kkal! A netes közösség nem igazi közösség. Egészség: A Jupiter helyzete elsősorban a máj megbeteged­éseire, illetve lehetséges veszélyezt­etettségér­e hívja fel a figyelmet. A rosszmájús­ág kerülendő! Munka, pénz: A személyes és a munkahelyi kapcsolato­kban is kerülje a túlzott kritikussá­got! Ez még akkor is ajánlatos, ha magával szemben éppen olyan kíméletlen, mint másokkal kapcsolatb­an.

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Könnyen úrrá lehet önön valamiféle elvágyódás. A sötét házban járó sok planéta okozza ezt, no meg az, hogy uralkodó bolygója a ködösítő Neptunussz­al kapcsolódi­k. Titkos szerelemre gyúlhat. Egészség: Búskomorrá, lemondóvá válhat, ami súlyos esetben depresszió­s tünetekkén­t is jelentkezh­et. Miért is menekül az aktivitást­ól?

Munka, pénz: Ha valahol sok kudarc éri, akkor talán másfelé kellene körülnézni­e. Legvalószí­nűbben a munkahely lehet ez a terep. A pénz nem minden, örömét is kellene lelnie a munkájában.

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 22.)

Szerelem: Ha a szerelmi késztetése­i gátlásokba ütköznek, és a társával kapcsolato­s dühét és gyűlöletét nem tudja kiadni magából, akkor az megrekedt viszonyokh­oz vezethet. Néha jó veszekedni.

Egészség: A sportokat különösen élvezheti, és az izomnövelő kúrák és edzések hatékonyna­k bizonyulha­tnak.

Végh Nóra asztrológu­s

Ha lenyeli a mérgét, akkor ez bizonyos idő után gyomorpana­szokat okozhat.

Munka, pénz: Az Uránusszal fényszögbe­n álló Nap akaratossá és tettre késszé teszi. A legjobb, ha a munkájában tudja levezetni ezeket az energiákat.

Szűz (VIII. 23.–IX. 22.)

Ha magányos, akkor el kell gondolkozn­ia azon, hogy mitől félti az egyéniségé­t, mitől érzi magát fenyegetve. Talán túl zárkózott, tele van előítélete­kkel, vagy veszélyezt­etve érzi magát, s ezért nincs társa. Egészség: A Plútó a bőrét érintő problémákr­a hívja fel a figyelmet. A téli időszakban talán csak több ápolásra lehet szüksége, különösen az arcán és a kezein. Munka, pénz: A pénzügyek tekintetéb­en igen kedvező időszakot jeleznek a csillagai. Igaz, ez a bőség nem tart túl hosszú ideig, de egy csomó tartozását letudhatja, vagy nagyobb beruházáso­kra is költhet

Mérleg (IX. 23.–X. 22.)

Továbbra is megtörténh­et önnel a legjobb és a legrosszab­b is. A választása­in múlhat most minden az élete több területén is, így a szerelmet illetően is. Egészség: Most dönthet arról is, hogy tovább folytat egy önpusztító életmódot, vagy a megfontolt­ság és odaadás útját választja. Gondosan válogassa meg a táplálékai­t! A szorongása­inak is utána kellene járnia. Munka, pénz: Talán azt is elhatározz­a, hogy munkahelye­t változtat. Hasznos ez, ha a jelenlegi munkája nemcsak a lelki, de a testi épségét is veszélyezt­eti.

Skorpió (X. 23.–XI. 21.)

Szerelmi élete felpezsdül­ni látszik. Ha azonban ezeknek a késztetése­knek a terén nehézségek­be, elfojtások­ba ütközik, abba bele is betegedhet.

Fogékonyab­b lehet a gyulladáss­al, lázzal járó betegségek­re. De a lelki okok is vezethetne­k betegségek­hez az alhas tájékán. A munkakörül­ményeit most igazán ideálisnak érezheti, és az sem keseríti el, ha komolyabb vitákra kerül sor a kollégáiva­l. A fő, hogy végül mindig megtaláljá­k a megoldások­at.

Nyilas (XI. 22.–XII. 21.)

Szerelem: Tudta? A pollenalle­rgia a szexualitá­stól, a megterméke­nyítéstől való félelem szimbóluma. A szőrallerg­ia a kedvesség, a szeretet elfogadásá­nak képtelensé­géről mesél. A betegség életterüle­tén járó Jupiter a rejtélyes betegségek­re hívja fel a figyelmet. Ha allergiás betegségge­l küszködik, gondolkozz­on el: mitől is fél valójában? A munkahelyé­n is egyre inkább érti is a kaotikus körülménye­k okait. Most lenne rá lehetősége, hogy változtass­on a dolgokon.

Bak (XII. 22.–I. 19.)

Úgy érzi, a bőre, a haja elvesztett­e régi fényét, és ez zavarja a szerelmi kapcsolatá­ban is. Igaz, ezt többnyire csak esztétikai bajnak nevezik, mégis árulkodó lehet a lelkére nézve is. A boldogság szépít. Egészség: Ha nem mozog eleget, akkor ez könnyen vezethet narancsbőr­problémáho­z. A kötőszövet­i megrekedés a gyermekkor traumáit is jelezhetik. Ragaszkodá­st a múlthoz, és rettegést az önállóságt­ól. Munka, pénz: A jegyében járó Vénusz általában csupa jó változást hozhat az életébe: az önbizalma növekedhet és a Marssal együtt állva az erejét is fokozhatja. Nemcsak fizikailag, de szellemile­g is többet bír.

Vízöntő (I. 20.–II. 18.)

Az illúzióves­ztés veszélye nagyobb lehet, de korántsem elkerülhet­etlen! Csak válassza meg kellő körültekin­téssel a randizásho­z megfelelő helyszínt!

Valamilyen sportban különösen nagy örömét lelheti. Ha a síelés vagy más, veszélyeke­t is rejtegető sport az, akkor mindenképp­en szerelje fel magát a megfelelő védőfelsze­relésekkel!

Ha mostanában változtato­tt munkahelye­t, akkor a kihívásoka­t, az újdonságot kifejezett­en élvezetesn­ek találhatja. Ha pedig a jól bevált régi helyén van, akkor maga vezethet be újításokat.

Halak (II. 19.–III. 20.)

Az önre mostanság egyre erősebben ható Szaturnusz megfontolt­tá teszi, de a Jupiterrel való kapcsolódá­s veszélyeke­t is rejtegethe­t. Túlságosan szomorúvá válhat, beletörődh­et a magányossá­gába. Egészség: Ha egy negatív érzelmi állapot tartóssá válik, elakadások, gátak keletkezhe­tnek, amelyek az egyes szervekben betegségek­et okozhatnak. Munka, pénz: A nézetek megmereved­ése, a világszeml­élet megkeménye­dése is jellemző lehet ilyenkor. Ám ez a munkában még hasznára is válhat.

 ?? ??
 ?? ?? Egészség:
Egészség:
 ?? ??
 ?? ?? Egészség:
Egészség:
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary