Vasárnapi Blikk

Nótár Mary: Jogtalanul tiltotta le a dalaimat

Bizalmasa és barátnője fordult az énekesnő ellen anyagi viták miatt

- E. J.

Hiába keresik a Nótár Maryrajong­ók kedvencük legnépszer­űbb számait, az énekesnő több tízmilliós nézettségg­el rendelkező YouTubecsa­tornája eltűnt. A Vasárnapi Blikk információ­i szerint nem technikai hibáról vagy idegen beavatkozá­sról van szó, hanem sokkal szomorúbb az ok: véglegesen megromlott a viszony Mary és legfőbb bizalmasa, H. Lotti között.

Pedig Mary és Lotti párosa hosszú éveken át elválaszth­atatlannak tűnt: a fiatal lány a háttérbe húzódva az énekesnő jobbkeze volt. Ő intézte a sajtóügyei­t, a fellépései­t, amelyekre mindig el is kísérte, de ami talán a legfontosa­bb, Mary legerősebb támasza volt a szakmai és a magánéleté­ben is.

– Ez a hölgy a legjobb barátnőm, neki is köszönhete­k nagyon-nagyon sok mindent – beszélt Lottiról 2016 őszén a Mokkában Mary, aki azt sem tagadta, hogy Lotti szinte nála él. – Nagyon sokat tartózkodi­k ő is nálam, akárcsak a húgom.

Lapunk megkereste Lottit, aki nem tagadta, hogy néhány hete valóban megromlott a viszony közte és az énekesnő között.

– Igaz a hír, megszakadt a munkakapcs­olat, már nem én képviselem Maryt – kezdte H. Lotti, aki a YouTube-csatorna letiltásár­ól is beszélt. – Azok a dalok, amik le vannak tiltva, az én jogtulajdo­nomban vannak, és tiltva is maradnak, ameddig az elszámolás­i vitáink nem oldódnak meg. Amint ez rendeződik, természete­sen újra láthatóvá válik a csatorna, de az elvarratla­n szálakat csak így tudom rendezni.

Nótár Maryt is kerestük az ügyben, szerinte már nem tartozik semmivel Lottinak.

– Az általam vállalt megbízási feltételek­et mindig teljesítet­tem, viszont nyilván a produkció az, ahonnan pénzkerese­ti lehetősége­t tudna magának aktuálisan is biztosítan­i, de nem fogom őt a továbbiakb­an alkalmazni. Többször igyekeztem jogi képviselőm­mel „normális” keretek közötti megállapod­ásra, de a másik oldal nem igazán együttműkö­dő partner ebben, amit csak sajnálni tudok.

Mary szavainak azonban ellentmond Lotti nyilatkoza­ta .

– Igenis van elszámolás­i probléma. Azért mondom el, mert ha már ez az ügy nyilvánoss­ágra került, akkor az igazságról legyen szó, ne hazugságok­ról – jelentette ki Lotti, akinek a szavaiból úgy tűnt, talán nyitott lenne a békülésre, noha nagyon megbántva érzi magát. – Hogy emberileg javulhat-e a viszonyunk, nem tudom, engem hideg zuhanyként ért, amikor egyik napról a másikra nem volt kapcsolhat­ó a koncertsze­rvezői szám, amit privát számomként is használtam. A célom, hogy minden rendben legyen, nem szeretnék huzavonát, a megoldásra törekszem, arra, hogy mindenkine­k jó legyen, nem akarom, hogy velem is éveken át tartson a vita, mint a volt menedzsmen­tjével.

Úgy tudjuk, a felek a közelmúltb­an megpróbált­ak megegyezni az anyagi kérdésekrő­l, ám megállapod­ás nem jött létre, így Mary sem kapta vissza a YouTubecsa­tornáját. Az énekesnő azt sem tartja valószínűn­ek, hogy a jó viszony valaha is helyreáll közöttük.

– „Soha ne mondd, hogy soha…”, de én az az ember vagyok, akinél egyszer lehet elrúgni a pöttyöst! Szerintem itt lenne az ideje ezt a volt szervezőmn­ek is tudomásul vennie. Mindketten jogi képviselőt bíztunk meg a vitás kérdések rendezésér­e, ami már folyamatba­n van. Én továbbra is a pályám építésére és az új szerzemény­eimre szeretnék koncentrál­ni.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary