Vasárnapi Blikk

Évekig rejtegette szerelmét Keanu Reeves

Alexandra Grant sikeres képzőművés­z Kései szerelem az övék, két érett és kreatív művész kapcsolata

- Vörös Viktória életet él,

Amikor Keanu Reeves 2019-ben egy ismeretlen nő kezét fogva lépett a vörös szőnyegre, a rajongók felbolydul­tak. Kiderült, hogy párja Alexandra Grant művésznő, aki évek óta dolgozik együtt a színésszel, és évek óta randizik is vele. A hírességek románcát persze mindig nagy figyelem kíséri, de Reeves esetében indokoltab­b volt a felzúdulás, a színész ugyanis több mint két évtizede, párja, Jennifer Syme 2001-es halála óta nem pózolt nővel a vörös szőnyegen.

Az 59 éves Keanu Reeves és az 50 éves Alexandra Grant már jó ideje együtt él Los Angelesben, és tökéletes párost alkot. Ezt egy közeli barátjuk is megerősíte­tte.

– Ez a legboldoga­bb és legpozitív­abb kapcsolat, amely Keanunak eddig megadatott – mondta a neve elhallgatá­sát kérő forrás a People magazinnak.

– Csodálatos, törődő és vicces is egyben. Megvan a saját élete és karrierje, de emellett nagyon támogató is Keanuval. Amikor valahol távol forgat, mindig vele tart, de ha az otthonuk közelében van a forgatás, akkor is rendszeres­en meglátogat­ja a helyszínen – tette hozzá az informátor, hozzátéve, hogy Grantet mindenki elfogadta a színész közeli ismerősei közül. – Mindenki imádja és gyakran hívnak át barátokat vacsorára magukhoz. Keanu nagyon boldog mellette – tette hozzá az ismerős.

Jennifer Syme, a színész egykori párja 2001-ben autóbalese­tben halt meg

munkakapcs­olatból

alakult

szerelmük

kiállta az idő

próbáját

és Grant sokáig nem mutatkozot­t együtt nyilvánoss­ág előtt, pedig már 2011-ben együtt dolgoztak. Alexandra készítette ugyanis az illusztrác­iókat a színész Óda a boldogságh­oz című könyvéhez. Munka közben mély barátság szövődött közöttük, ami később szerelemmé alakult át. Grant egyik barátnője, Jennifer Tilly a Page Six oldalnak még korábban azt nyilatkozt­a, hogy Reeves és Grant szerelme évekkel korábban szövődött, mint azt a rajongók gondolták.

– Úgy bő másfél éve Alexandra egyszer csak azt mondta, Keanu Reeves a barátom. Én meg erre csak annyit tudtam ismételget­ni: „Várj, mi? Várj, mi?” – mesélte nevetve Grant barátnője 2020 elején.

A keresett képzőművés­z tavaly a People magazinnak adott interjúban elmondta, különösen szerencsés­nek érzi magát, amiért akkor szeretett bele Keanuba, amikor a saját karrierjét már bőven felépített­e, amitől magabiztos­nak érzi magát nemcsak a vörös szőnyegen, hanem otthon a négy fal között kettesben is.

– Azt szeretem Keanuban és a kapcsolatu­nkban, hogy folyamatos­an ösztönözzü­k egymást arra, hogy új dolgokat érjünk el az életünkben. Olyan inspiráló látni, hogy mindig friss megoldások­at keres – fogalmazta meg Alexandra, hozzátéve, hogy Keanu lenyűgözi. – Nagyon kreatív, kedves, és rendkívül keményen dolgozik – mondta kedveséről.

 ?? ?? Reeves csöndes
Reeves csöndes
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary