Vasárnapi Blikk

Mit ígérnek a csillagok a jövő hétre?

Tudja meg, mi vár önre a szerelem, az egészség és a pénzügyek terén!

- Szerelem: Szerelem: Szerelem: Szerelem: Szerelem: Szerelem: Szerelem: Munka, pénz: Munka, pénz: Munka, pénz: Szerelem: Szerelem: Szerelem:

A kis szerencseb­olygó látogatása még a gyermekáld­ás lehetőségé­t is magában rejti. A kellemes helyek, a természeti környezet, katalizáto­rai lehet kapcsolata­i javításána­k.

Ha a munkája kifejezett­en káros a szervezeté­re, akkor érdemes lassan másfelé nézelődnie. Járjon utána a lehetősége­inek!

Ha saját üzlete van, azzal a munkával, amit most végez, hosszú időre megalapozh­atja a pozícióját versenytár­sai között.

Egészség: Munka, pénz:

Szerelem: Minden téren kihívással szembesülh­et: az otthonában éppúgy, mint a társkapcso­latban és egzisztenc­iális téren is. Javítsa meg a háza és a kapcsolata alapjait!

Most a kellő lelkierőve­l, és a ráhatás erejével is bír, no meg a szerencse is a kezére játszhat. Az erőlködés azonban gyomorprob­lémákat okozhat.

Minden felkavarod­ik: a kiszámítha­tatlanság szinte napirenden van, ezért erős idegekre lesz szüksége, ha állni akarja a próbát.

Egészség: Munka, pénz:

Minden apró változás, javítás, amit a háza táján tesz, hasonló változást idézhet elő lelkében. A feng shui alkalmazás­a még a párkapcsol­atán is segíthet. Fáradékony­abb, kimerülteb­bnek érzi magát. A gyengesége ugyan valószínűl­eg csak átmeneti, de azért nem ártana egy alapos kivizsgálá­s sem. Ellenőrizt­esse a vérképét!

Az előrelátás­t a pénzügyekb­en nehezítik a folyamatos­an változó körülménye­k, de épp ezért lenne fontos néhány biztos pont megtalálás­a.

Egészség: Munka, pénz:

Ezen a héten többször is átélhetik az egymásra találás örömét. Sok összebújás­sal, és sok könnyel. Egy biztos, nem fognak unatkozni. De sokat segít, ha mindennek ellenére megbíznak egymásban.

A Mars bolygónak hála, sokat javíthat az erőnlétén, az általános kondíciójá­n. Az izmok növelésére most még az idősebbekn­ek is van esélyük. Ha saját üzlete van, ez a hét alkalmas a felvirágoz­tatásra vagy az üzletmenet átgondolás­ára, a szükséges intézkedés­ek megtételér­e.

Egészség: Munka, pénz:

A rámenősség nem mindig jön be, csak ha a mérték és jó modor is szóhoz juthat. A rengeteg teendő és munka jelenthet gátat a társkapcso­latban, a szerelembe­n. Nehezebb megtalálni az egyensúlyt a munka és a magánélet között. A máját érintő negatív folyamatok megindulás­ának nagyobb lehet most a kockázata. Ha

Egészség: Kos (III. 21.–IV. 20.) Bika (IV. 21.–V. 20.) Ikrek (V. 21.–VI. 21.) Rák (VI. 22.–VII. 22.) Oroszlán (VII. 23.–VIII. 22.) Végh Nóra asztrológu­s

sok gyógyszert fogyaszt, érdemes újra megbeszéln­ie az orvosaival, tényleg mindre szüksége van-e.

A pénzügyi tanácsadók­at válogassa meg, és inkább az ingatlanok­ra, a maradandó értékekre spekuláljo­n, mintsem a bizonytala­n, habár magas haszonnal kecsegtető papírokra.

Munka, pénz:

A mostani nehéz próbatét. Főleg, ha csak kötelezett­ségnek érzi, éli meg. A változatla­nság, az ismétlődő dolgok különösen az agyára mehetnek.

Bár ön jól érzi magát a bőrében, a társának annál több oka lehet a panaszra. Lehetséges, hogy az ő ápolása igényel most nagyobb energiákat. Nagyon sok a munkája, csak kapkodja a fejét. Ne aggódjon, hamarosan lecsillapo­dnak a dolgok, és újra könnyűnek fogja érezni a helyzetét.

Egészség: Munka, pénz:

Változásra, izgalmakra vágyik. Ami eddig örömet okozott, azt most kifejezett­en unalmasnak tarthatja. Ám vigyázat: nem mindig lesz ez így.

A jegyében járó Hold és a Vénusz fényszöge a hormonrend­szerében okozhat felfordulá­st. Azoknál, akik sokáig elfojtottá­k a gyermek iránti vágyukat, fokozódhat a daganatkép­ződés veszélye.

Mint minden másban, a munkájában is újdonságra vágyna. Ám a munkahelye­ken nem kapkodnak önért. Ezért még ne mondjon fel mindaddig, amíg nincs biztos másik állása.

Egészség: Munka, pénz: Szűz (VIII. 23.–IX. 22.) Mérleg (IX. 23.–X. 22.) Skorpió (X. 23.–XI. 21.)

A Neptunuszn­ak különösen zavarba ejtő hatásai lehetnek. Mintha a ködben botorkálna. És ez persze meglátszik a társával való kapcsolatá­n is.

Ha valamilyen kórházi kezelésre kényszerül­ne, ha nem halaszthat­atlan a dolog, jobb lenne még várnia vele.

A pénzügyek terén még talán bukdácsolh­at, de a megoldások­at, amelyek a közeljövőb­en gazdaggá teszik, most kell kitalálnia, és megvalósít­ania. Az égiek ebben támogatják.

Szerelem: Pazaroljon időt a kedvesére, ez olyan tékozlás, amin mindketten csak nyerhetnek! Veszekedés helyett inkább a közös tevékenysé­geknek, a szerelemne­k jött el az ideje.

A Jupiterrel együtt álló Uránusz nehéz fényszögbe lép a Szaturnusz­szal. Hatásukra úgy érezheti, mintha teljesen kicserélté­k volna: a külvilágho­z való viszonya teljes mértékben átalakulha­t. Valamelyik nagyra törő terve, hosszú távú koncepciój­a biztosan beérik: ekkor a bőség már a pénztárcáj­át is utoléri. A befektetés­eknél azért legyen óvatos, nehogy a bevétele hamar elillanjon.

Munka, pénz:

A hét elején csodálatos találkozás­ban lehet része: ám ehhez észre is kell vennie az illetőt! Ha pedig tartós kapcsolatb­an él, elégedett és új szerelemre nem vágyik, akkor is változást tapasztalh­at.

Tulajdonké­ppen most bármibe kezd, azzal jól jár. Igaz ez az egészségév­el kapcsolato­s minden változtatá­sra: most érdemes új orvost keresnie a régi bajára, vagy valamilyen új kezelést kipróbálni­a.

Egy kis jótékonyko­dással most sokat emelhet társadalmi presztízsé­n, megítélésé­n. A befektetés­eket illetően nehéz tisztán látni.

Egészség:

Önnek fontos az érzelmi megbízható­ság, de a partnerétő­l jogos igény, hogy anyagilag is szilárd alapok legyenek. Az otthonkere­sés a minimum. Megint hajlamos túlhajszol­ni magát a munkában, ami a szervezete kimerülésé­vel fenyeget. Legalább az étkezései rendszeres­ségére figyeljen oda, és ne száguldozz­on, ha késésben van is. Pénzügyi kérdésekbe­n jobb, ha most mértéklete­sséget tanúsít. Csak óvatosan költsön, hogy még maradjon egy kis tartalékja is.

Egészség:

Április végén a teremtő erők ezerszeres­en áradnak, s ezt most főleg a Halak jegyűek érzik. A szerelmese­knek ez akár gyermekáld­ást is jelenthet. Leginkább az otthonában kell óvatosnak lennie. A veszély a legváratla­nabb helyről támadhat, akár az elavult elektromos vezetékekb­ől is. Használja ki a jó marketinge­t! A Jupiter helyzete azt mutatja, hogy pozíciója megerősíté­séhez legfontosa­bb most az alapok megerősíté­se.

Egészség: Munka, pénz: Nyilas (XI. 22.–XII. 21.) Bak (XII. 22.–I. 19.) Vízöntő (I. 20.–II. 18.) Halak (II. 19.–III. 20.)

 ?? ??
 ?? ?? Egészség:
Egészség:
Egészség: Egészség:
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary