Drogheda Independent

The draws in full

-

Fairyhouse Steel SFC

Group A: Curraha v Wolfe Tones, Summerhill v Moynalvey Group B: Donaghmore/Ash v O’Mahonys, Na Fianna v Seneschals­town Group C: Simonstown Gaels v Skryne, Ratoath v Nobber Group D: Dunboyne v Dunshaughl­in, St Colmcille’s v Gaeil Colmcille.

Meath Potato IFC

Group A: Bective v Drumbaragh, Trim v Rathkenny. Group B: St Michael’s v St Patrick’s, Walterstow­n v Moylagh. Group C: Dunderry v Kilmainham, Blackhall Gaels v Castletown. Group D: Oldcastle v Syddan, Ballinabra­ckey v Duleek/Bellewstow­n. Group E: Longwood v Meath Hill, Ballinloug­h v Clann na nGael.

Teach Na Teamhrach JFC

Group A: Dunsany v St Mary’s, Kilbride v Drumconrat­h. Group B: Clonard v Carnaross, Boardsmill v Ballivor. Group C: Slane v Cortown, St Vincent’s v Moynalty. Group D: Kilmainham­wood v St Brigid’s, St Ultan’s a bye.

Premier

Division 1: Dunshaughl­in v Donaghmore/Ashbourne, Wolfe Tones v Dunboyne, Skryne v Summerhill, Seneschals­town v Gaeil Colmcille. Division 2: Dunboyne v Na Fianna, Simonstown v Navan O’Mahonys, Duleek-Bellewstow­n v Ratoath, St Patrick’s v Trim. Division 1 winner v Division 2 winner in the final. Division 3: Ballivor v Nobber, Walterstow­n v Moynalvey, Dunderry v St Colmcille’s, Dunsany v Donaghmore/ Ashbourne. Division 4: Seneschals­town v Clann na nGael, Oldcastle v St Ultan’s, Carnaross v Blackhall Gaels, St Michael’s v St Paul’s. Division 3 winners v Division 4 winners in the final. Division 5: Wolfe Tones v Summerhill, Rathkenny v Syddan, St Colmcille’s v Simonstown, Skryne v Moynalty. Division 6: Ratoath v Bective, Dunshaughl­in v Dunboyne, Castletown v Longwood, Ballinabra­ckey v Cortown. Division 5 winners v Division 6 winners in the final. Division 7: Kilbride v Meath Hill, Drumbaragh v Ballinloug­h, Kilmainham v Curraha. Division 8: Navan O’Mahonys v Trim, Donaghmore/Ashbourne v Boardsmill, Slane a bye. Division 7 winner v Division 8 winner in the final.

Ted Murtagh SHC

Group A: Trim v Killyon, losers v Longwood; Kildalkey v Kiltale, losers v Ratoath. Group B: Clann na nGael v Kilmessan, losers v Blackhall Gaels; Na Fianna v Navan O’Mahonys, losers v Dunboyne.

IHC

Group A: Gaeil Colmcille v Rathmolyon, losers v Boardsmill; Wolfe Tones v Dunderry, losers v Drumree. Group B: Kilskyre/Moylagh v Donaghmore/Ashbourne, losers v Killyon; Kildalkey v Trim, losers v Kiltale.

JHC

Group A; Dunboyne v Rathmolyon, losers v Kilmessan. Group B: Navan O’Mahonys v Na Fianna, losers v Ratoath.

J2 HC

Group A: Wolfe Tones v Trim, St Patrick’s v Ratoath. Group B: Boardsmill v Kildalkey, Kiltale a bye. Group C: Clann na nGael v Drumree, Dunderry a bye.

LMFM MFC Division 1

Group A: Summerhill v Dunboyne, Gaeil Colmcille v Duleek-Bellewstow­n. Group B: Dunshaughl­in v Skryne, St Colmcille’s v Ratoath.

LMFM MFC Division 2

Group A: Walterstow­n v Simonstown, Navan O’Mahonys v Kilbride Group B: Killary Emmets v Don/Ash, Seneschals­town v Trim.

MHC Division 1

Group A: Ratoath v Dunboyne, Killyon/ Longwood Group B: Kildalkey v Trim, Rathmolyon.

Newspapers in English

Newspapers from Ireland