Irish Daily Mail

LOCKER ROOM ORDER OF PLAY

All courts 11.30am start except Centre and No 1 (1pm).

-

CENTRE COURT: (14) D KASATKINA (Rus) v (11) A KERBER (G), (25) S WILLIAMS (US) v C Giorgi (It), (13) R KLAASEN (SA) & M VENUS (NZ) v (5) J MURRAY (GB) & B SOARES (Bra).

COURT 1: D Cibulkova (Svk) v (12) J OSTAPENKO (Lat), (20) K BERTENS (Ned) v (13) J GOERGES (G), R Haase (Ned) & R Lindstedt (Swe) v (15) D INGLOT (GB) & F SKUGOR (Cro).

COURT 2: R Krajicek (Hol) & M Petchey (GB) v P McEnroe (US) & J Tarango (US), (5) J M Del Potro (Arg) v G Simon (F), (14) B McLachlan (Jpn) & JanLennard Struff (G) v F Nielsen (Den) & J Salisbury (GB), N Li (Chn) & A Sugiyama (Jpn) v T Austin (US) & A Keothavong (GB).

COURT 3: M Bahrami (Irn) & G Ivanisevic (Cro) v J Eltingh (Ned) & P Haarhuis (Ned), (6) E ROGERVASSE­LIN (F) & A SESTINI HLAVACKOVA (Cz) v (11) A PEYA (Aut) & N MELICHAR (US), (7) M BRYAN (US) & J SOCK (US) v D Sharan (Ind) & A Sitak (NZ), (16) H KONTINEN (Fin) & H WATSON (GB) v (3) I DODIG (Cro) & L CHAN (Tpe).

COURT 5: (5) N MEJIA (Col) v D Michalski (Pol), (1) C Hsin Tseng (Tpe) v A Cazaux (F), S Kartal (GB) & E Richardson (GB) v L Bencheikh (F) & M Leonard (F), D Daley (GB) & T Dissanayak­e (GB) v L A Fernandez (Can) & G Price (US), (1) R HO (Tpe) & C HSIN TSENG (Tpe) v T MacLean (GB) & A Matusevich (GB).

COURT 6: (4) X WANG (Chn) v L Sun (NZ), P Stearns (US) v (10) X WANG (Chn), B Nakashima (US) v (6) T SKATOV (Kaz), (6) G DRUMMY (Ire) & (6) A NOEL (US) v (6) V KANAPATSKA­YA (Blr) & (6) L STARA (Svk).

COURT 7: (10) D SVRCINA (Cz) v T Mu (Chn), V Dema (Ukr) v (5) A NOEL (US), T Ichikawa (Jpn) v C Kingsley (US), A Nagy (Hun) & S Rogozinska Dzik (Pol) v F Curmi (Mlt) & V Dema (Ukr), M Pucinelli De Almeida (Bra) & J Reis Da Silva (Bra) v (5) A ANDREEV (Bul) & N HARDT (Dom).

COURT 8: S Fomin (Uzb) v G Soares Klier Junior (Bra), L Kung (Swi) v A Makatsaria (Geo), G Nanda (US) v N Alvarez Varona (Sp), L Kung (Swi) & J Zuger (Swi) v A Makatsaria (Geo) & L Ma (US).

COURT 9: (12) N SATO (Jpn) v K Rakhimova (Rus), Y Mansouri (F) v (9) Y NAITO (Jpn), E Nava (US) v (4) H GASTON (F), H Tyra Black (US) & A Geller (Arg) v S Lansere (Rus) & K Rakhimova (Rus), M Alves (Brz) & W Marek (Pol) v (3) H GASTON (F) & C TABUR (F).

COURT 10: K Volynets (US) v (14) E COCCIARETT­O (It), L Stara (Svk) v (3) C GAUFF (US), E Cocciarett­o (It) & N Radisic (Slo) v A Bissett (GB) & M Cross (GB), (4) M LOURDES CARLE (Arg) & C Gauff (US) v M C Osorio Serrano (Col) & M G Rivera Corado (Gua).

COURT 11: J Garland (Tpe) v (7) E MOLINARO (Lux), O Virtanen (Fin) v T Tirante (Arg), Q Zheng (Chn) v (2) E LIANG (Tpe).

COURT 12: T Enqvist (Swe) & T Johansson (Swe) v F Gonzalez (Chi) & S Grosjean (F), C Black (Zim) & M Navratilov­a (US) v C Martinez (Sp) & B Schett (Aut), H Leconte (F) & C Pioline (F) v W Ferreira (SA) & M Woodforde (A), A Clement (F) & M MacLagan (GB) v C Fleming (GB) & X Malisse (Bel), K Clijsters (Bel) & R Stubbs (A) v I Majoli (Cro) & S Sfar (Tun).

COURT 14: (8) C TAUSON (Den) v L Ma (US), (7) A ANDREEV (Bul) v J Draper (GB), H Mayot (F) v A Bovy (Bel), F Jianu (Rom) & T Tirante (Arg) v R Hijikata (A) & N Tajima (Jpn), B Nakashima (US) & T Zink (US) v P Henning (SA) & H Mayot (F).

COURT 15: S Nahimana (Bdi) v (16) C BUREL (F), (14) J CERUNDOLO (Arg) v L Musetti (It), O Styler (Cz) v (15) D BAIRD (US).

COURT 16: (15) M CARLE (Arg) v D Hewitt (US), I Swiatek (Pol) v S Waltert (Swi), L Herman (Bel) v T Hilderbran­d (US), G Topalova (Bul) & D Vismane (Lat) v C McNally (US) & W Osuigwe (US), D Michalski (Pol) & S Palosi (Rom) v T Boyer (US) & W Woodall (US).

COURT 17: A Matusevich (GB) v D Wassermann (Hol), (11) L A FERNANDEZ (Can) v E Raducanu (GB), J De Jong (Hol) v (11) T BOYER (US), (4) J M CERUNDOLO (Arg) & C LOPEZ MONTAGUD (Sp) v J Forejtek (Cz) & D Svrcina (Cz), L Herman (Bel) & T Ichikawa (Jpn) v J De Jong (Hol) & D Wenger (Swi).

COURT 18: (13) C MCNALLY (US) v D Martins (GB), J Bates (GB) & A Castle (GB) v J Bjorkman (Swe) & T Woodbridge (A), J Delgado (GB) & J Marray (GB) v T Haas (G) & M Philippous­sis (A), G Rusedski (GB) & F Santoro (F) v J Gimelstob (US) & R Hutchins (GB), L Davenport (US) & M Fernandez (US) v M Bartoli (F) & D Hantuchova (Svk).

NOT ASSIGNED: (4) J ROJER (Ned) & D SCHUURS (Ned) v (14) B MCLACHLAN (Jpn) & E HOZUMI (Jpn), (1) M PAVIC (Cro) & B DABROWSKI (Pol) v J Clarke (GB) & H Dart (GB).

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in English

Newspapers from Ireland