Wicklow People

Ladies to face the Royals

-

THE draws for the ladies football championsh­ips took place recently and the Wicklow Senior side are faced with the difficult task of playing Meath in the Leinster Intermedia­te quarter-final on June 3.

The full list of championsh­ip fixtures are as follows: Intermedia­te Championsh­ip (knockout) quarter-finals, June 3 - Wicklow (H) v Meath, Kildare v Wexford, Offaly v Laois, Longford BYE.

Semi-finals on June 10 - Wicklow/Meath v Longford, Kildare/Wexford v Offaly/Laois. Final will take place on Saturday, June 23.

Minor championsh­ip, Preliminar­y round, March 11 - A: Wicklow v Laois, B: Wexford v Carlow, C: Longford v Kildare, D: Offaly v Kilkenny. Quarter-finals, March 18 - A v Dublin, B v Meath, C v Westmeath, D v Louth.

Under-16s - Wicklow in Group 3, Kilkenny, Longford, Wicklow, Carlow, March 4: Carlow v Wicklow, March 31: Wicklow v Kilkenny, April 8: Wicklow v Longford. Semi-finals, April 29, finals, week of May 30.

Under-14s - Wicklow in Group 3, Wicklow, Kilkenny, Carlow, Louth, March 3: Kilkenny v Wicklow, March 24: Carlow v Wicklow, April 7: Wicklow v Louth. Semi-finals on April 28, Finals on May 7. ‘C’ final midweek of May 7, ‘C’ Shield final midweek of April 24.

Club Championsh­ip - A: Wicklow v Carlow, September 29; B: Laois v Longford; C: Meath v Westmeath; D: Kildare v Louth. Quarter-finals: 1: Kilkenny v Wexford, 2: Dublin v Offaly; 3: A v C; 4: B v D. Semi-finals: 3v4,1v2.

Intermedia­te - Preliminar­ies, September 29 - A: Wicklow v Westmeath; B: Dublin v Laois. Quarter-finals - 1: Louth v Offaly; 2: Kildare v Meath; 3: B v Longford; 4: C v Wexford. Semi-finals: 3 v 4, 1 v 2.

Newspapers in English

Newspapers from Ireland