Wicklow People

RESULTS AND FIXTURES

-

WICKLOW LEAGUE FIXTURES Friday, March 9 John Tobin Youth League:

Wicklow Rovers ‘A’ v Arklow United, 7.15, Whitegates.

Saturday, March 10 Harry Griffiths Over-35s Cup final:

Greystones United ‘A’ v Bluebell United, 2.30, Temple Spor ts Field, Bray.

Wicklow Youth Cup quarter-finals:

Ashford Rovers v Wicklow Rovers ‘B’, 2.00, Ballinalea Park; Aughrim Rangers v Avonmore FC, 2.00, Allen Park. Youth friendly: St Anthony’s v Arklow Town, 2.00, Finn Park.

Sunday, March 11 Andy McEvoy Premier 1:

Arklow Celtic ‘A’ v Park Orient, 11.00, Celtic Park; Dynamo Dublin v FC Lokomotiv, 11.00, Phoenix Park.

Bohs Suppor ters Club v Greystones, 11.00, Phoenix Park; Knockmitte­n v Ashford Rovers ‘B’, 11.00, Monastery Park; Templeogue v. St Patrick’s AFC, 11.00, Tymon Park; Glencormac United v Arklow United ‘A’, 2.30, Ryder’s Field.

Ballywaltr­im FC v Arklow United ‘B’, 11.00, Ballywaltr­im Recreation­al Park; Carnew FC ‘B’ v Conary United, 2.00, Back Alley; Dearg Celtic v Wicklow Town

Pat O’Toole Division 1B: Division 3:

‘B’, Redcross.

Wicklow Cup second round:

Shamrock Celtic v Aughrim Rangers, 2.00, Old Dublin Road; Arklow Celtic ‘B’ v Avonmore FC ‘B’, 2.00, Ballyganno­n.

Jim McLaughlin Cup first round:

Carnew AFC v St Peter’s, 11.30, Finn Park; Ashford Rovers v Newtown United, 11.30, Matt Kelly Memorial Grounds.

WDSL FIXTURES Saturday, March 10 U-8 A1:

Carnew AFC v Ashford Rovers, Back Alley; Wicklow Rovers Blue v Newtown Juniors, Hockey Pitch, Dunbur; Rathnew AFC v Arklow United, Shamrock Park; Shillelagh United Youths v Rathnew AFC Green, Ballard Park.

Wicklow Rovers Green v Roundwood AFC, Hockey Pitch, Dunbur; Wicklow Rovers White v Enniskerry FC, Hockey Pitch, Dunbur; St Anthony’s Kilcoole United FC Green v Avonmore FC, Dermot Wheeler Park; Glencormac United v Arklow Town, Ryder’s Field.

Arklow United Stripes v St Patrick’s AFC, Ferndale Park; Ashford Rovers v. Newtown Juniors, Ballinalea Park; Enniskerry FC v Greystones United B, Bog Meadow; Arklow Town Black v Rathnew

U-8 A2: U-9 A1:

AFC, Bridgewate­r Centre Park.

Avonmore FC v Arklow United Stars, Tullylusk; Wicklow Rovers White v Glencormac United, Hockey Pitch, Dunbur; Greystones United C v Arklow Town Red, Woodlands.

Coolboy Rangers v Roundwood AFC, Coolboy Community Spor tsfield; Wicklow Rovers Green v Greystones United AFC A, Hockey Pitch, Dunbur; Arklow Town White v Wolfe Tone YC, Bridgewate­r Centre Park.

Carnew AFC v Arklow United, Back Alley; Ashford Rovers Blue v Wicklow Rovers Green, Ballinalea Park.

Greystones United AFC Green v Greystones United AFC Yellow, Woodlands; St Patrick’s AFC v Ashford Rovers Yellow, Kilcashel; Sporting Greystones FC White v Rathnew AFC Green, St Laurence’s National School.

Wicklow Rovers White v Roundwood AFC, Whitegates; Shillelagh United Youths Navy v Coolboy Rangers, Ballard Park; Wolfe Tone YC v St Anthony’s Kilcoole United FC Yellow, Temple Spor tsfield; Spor ting Greystones FC Black v Arklow Town White, St Laurence’s National School.

U-9s A2: U-9 A3: U-10 A1: U-10 A2: U-10 A3: U-10 A4:

Greystones United AFC Red v Glencormac United, Woodlands; Wicklow Rovers Blue v Enniskerry FC, Hockey Pitch, Dunbur; Wicklow Town AFC v Newtown Juniors, Finlay Park.

Wolfe Tone YC v Ashford Rovers Blue, Temple Spor tsfield; Greystones United AFC A v Carnew AFC, Woodlands; Enniskerry FC Red v Coolboy Rangers Maroon, Bog Meadow; St Anthony’s Kilcoole United FC Black v Arklow Town White, Finn Dermot Wheeler Park.

Enniskerry FC White v Arklow United Stripes, Bog Meadow; Rathnew AFC Green v Glencormac United, Shamrock Park; Greystones United AFC B v Arklow Town Black, Woodlands; Shillelagh United Youths Sky Blue v. Roundwood AFC, Ballard Park.

Rathnew AFC v Aughrim Rangers, Shamrock Park; Wicklow Rovers Green v Arklow United Stars. Hockey Pitch, Dunbur; Shillelagh United Youths Navy v Wicklow Town AFC, Ballard Park.

Avonmore FC v Greystones United AFC D, Tullylusk; Newtown Juniors v Coolboy Rangers White, Community Grounds; Greystones United AFC C v Arklow Town Red, Woodlands.

U-11 A1: U-11 A2: U-11 A3: U-11 A4: U-12 SFAI Subway Championsh­ip Leinster Group 2:

South Dublin v Wicklow, Ballyowen Park, Lucan.

U-12 Carlow/Wicklow Cup semi-finals first leg:

Wicklow Rovers A v Baltinglas­s Town, Whitegates; Arklow United v Arklow Town, Ferndale Park.

U-12 Premier League A1:

Enniskerry FC A v Aughrim Rangers, Bog Meadow; Roundwood AFC v Arklow Town A, Vartry Grounds; Wicklow Rovers U-11A v St Anthony’s Kilcoole United FC A, Whitegates.

Avonmore FC A v Greystones United AFC A, Tullylusk; Wicklow Rovers B v Wicklow Rovers C, Whitegates; Spor ting Greystones FC Black v Coolboy Rangers, St Laurence’s National School; Arklow United v St Patrick’s AFC, Ferndale Park.

U-12 Division A1:

Avonmore FC B v Newtown Juniors, Tullylusk; Rathnew AFC v Spor ting Greystones FC, Shamrock Park; Ashford Rovers v Greystones United AFC B, Ballinalea Park; Greystones United AFC C v Enniskerry FC B, Woodlands.

U-12 Division A2: U-13 SFAI Subway Championsh­ip Leinster Group 2:

Wicklow.

Nor th East Counties v

U-13 Carlow/Wicklow Cup semi-finals first leg:

Wicklow Rovers A v Hanover Harps, Whitegates.

U-13 finals first legs:

Ashford Rovers v Coolboy Rangers, Ballinalea Park.

Carnew AFC v Greystones United AFC A, Back Alley.

Arklow Town v Ashford Rovers, Bridgewate­r Centre Park; Coolboy Rangerss v Wicklow Rovers B, Coolboy Community Spor tsfield; Rathnew AFC v Greystones United B, Shamrock Park.

U-13 finals second leg: U-13 Premier League A1: U-14 Premier League A1:

Rathnew AFC v Ashford Rovers, Shamrock Park; Carnew AFC v Newtown Juniors, Back Alley; Greystones United AFC v Arklow Celtic, Woodlands; Wicklow Rovers A v Glencormac United, Whitegates.

Roundwood AFC v Arklow Town A, Vartry Grounds; Wicklow Rovers B v Coolboy Rangers, Whitegates; Avonmore FC v St Anthony’s Kilcoole United FC, Tullylusk.

U-14 Division A1: U-15 finals first leg:

Wicklow Rovers B v Arklow Celtic, Whitegates.

U-15 Carlow/Wicklow Cup semi-finals first leg:

St Patrick’s Boys v Roundwood AFC, The Meadows.

Arklow Town v Arklow United, Bridgewate­r Centre Park; Avonmore FC v Coolboy Rangers, Tullylusk; Roundwood AFC v Wicklow Rovers A, Vartry Grounds.

U-16 Premier League A1:

Newspapers in English

Newspapers from Ireland