Wicklow People

RESULTS AND FIXTURES

-

Wicklow League fixtures Saturday, April 7 John Tobin Youth League:

Wicklow Rovers A v Arklow Town, 2.00, Whitegates. Avonmore FC v Arklow United, 2.00, Pat O’Toole Park. Ashford Rovers v Wicklow Rovers B, 2.00, Ballinalea Park.

Youth Shield A: Youth Cup quarter-final: Sunday, April 8 Andy McEvoy Premier 1:

Arklow Celtic v Dynamo Dublin FC, 11.00, Celtic Park; Tallaght City v Roundwood AFC, 11.00, Balrothery.

Templeogue United v Arklow United, 11.00, Tymon Park; Ashford Rovers v St Patrick’s AFC, 11.30, Ballinalea Park.

Division 3: Aughrim Rangers v Ballywaltr­im FC, 11.30, Allen Park; Arklow Celtic v Dearg Celtic, 2.00, Celtic Park; Carnew AFC v Conary United, 2.00, Back Alley.

St Peter’s FC v Avonmore B, 11.00, Fassaroe Community Centre; Wicklow Town AFC A v Carnew AFC A, 11.30, Finlay Park; Shamrock Celtic v Glencormac United, 11.30, Old Dublin Road, Arklow; Wicklow Town AFC B v

Pat O’Toole Division 1B: Wicklow Cup quarter-finals:

Newtown United, 2.00, Finlay Park.

Wednesday, April 11 Andy McEvoy Premier 1:

Ashford Rovers v Arklow Celtic, 7.00, Ballinalea Park; Newtown United v Carnew AFC, 7.00, Matt Kelly Memorial Grounds; Roundwood AFC v St Peter’s FC, 7.00, Vartry Grounds.

Bohs Suppor ters Club v Knockmitte­n United, 6.30, Phoenix Park; Arklow United v Greystones United, 7.00, Ferndale Park; St Patrick’s AFC v. Wicklow Town AFC, 7.00, Finlay Park.

Pat O’Toole Division 1B:

Andy McEvoy Premier 1: St Peter’s FC 2, Carnew AFC 2.

Pat O’Toole Division 1B:

1, Templeogue United 3.

Arklow United 1, Shamrock Celtic 2; Avonmore FC 1, Dearg Celtic 0; Aughrim Rangers 1, Conary United 5.

Division 3:

Ashford Rovers Saturday, April 7

Shillelagh United Youths v Ashford Rovers, Ballard Park; Rathnew AFC Green

U-8A1:

v Carnew AFC, Shamrock Park; Rathnew AFC v Newtown Juniors, Shamrock Park; Wicklow Rovers Bluev Arklow United, Whitegates.

Roundwood AFC v Enniskerry FC, Vartry Grounds; Wicklow Rovers Green v Avonmore FC, Whitegates; Wicklow Rovers White v Arklow Town, Whitegates; St Anthony’s Kilcoole United FC Green v Coolboy Rangers, Finn Park.

Arklow United Stripes v Ashford Rovers, Ferndale Park; Enniskerry FC v Rathnew AFC,

Bog Meadow; Arklow Town Black v Greystones United AFC B, Bridgewate­r Centre Park; Newtown Juniors v St Patrick’s AFC, Community Grounds.

St Anthony’s Kilcoole United FC Green v Arklow United Stars, Finn Park; Wicklow Rovers White v Greystones United AFC C, Whitegates; Glencormac United v Arklow Town Red, Ryder’s Field.

Coolboy Rangers v Arklow Town White, Coolboy Community Spor tsfield; Roundwood AFC v Greystones United AFC A, Vartry Grounds; Wolfe Tone YC v Wicklow Rovers Green, Temple Spor tsfield. U-10 A1: Ashford Rovers Blue v Carnew

U-8A2: U-9 A1: U-9 A2: U-9 A3:

AFC, Ballinalea Park; Wicklow Rovers Green v Avonmore FC, Whitegates.

Spor ting Greystones FC White v Greystones United AFC Yellow, Allen Park; Greystones United AFC Green v Ashford Rovers Yellow, Woodlands; Rathnew AFC Green v St Patrick’s AFC, Shamrock Park.

Wicklow Rover White v Coolboy Rangers, Whitegates; Shillelagh United Youth Navy v Wolfe Tone YC, Ballard Park; Roundwood AFC v Arklow Town White, Vartry Grounds; Sporting Greystones FC Black v St Anthony’s Kilcoole United FC Yellow, St Laurence’s National School.

Wicklow Town AFC v Glencormac United, Finlay Park; Greystones United AFC Red v Enniskerry FC, Woodlands; Newtown Juniors v Wicklow Rovers Blue, Community Grounds.

Ashford Rovers Blue v Enniskerry FC Red, Ballinalea Park; Greystones United AFC A v St Anthony’s Kilcoole United FC Black, Woodlands; Arklow Town White v Carnew AFC, Bridgewate­r Centre Park; Coolboy Rangers Maroon v Wolfe Tone YC, Coolboy Community Spor tsfield.

Shillelagh United Youths Sky Blue v Arklow United Stripes, Ballard Park;

U-10 A2: U-10 A3: U-10 A4: U-11 A1: U-11 A2:

Roundwood AFC v Enniskerry FC White, Vartry Grounds; Greystones United AFC

B v Glencormac United, Woodlands; Rathnew AFC Green v Arklow Town Black, Shamrock Park.

St. Anthonys Kilcoole United FC White v Aughrim Rangers, Finn Park; Shillelagh United Youth Navy v Arklow United Stars, Ballard Park; Rathnew AFC v Wicklow Rovers Green, Shamrock Park.

Greystones United C v Avonmore FC, Woodlands; Arklow Town Red v Ashford Rovers Yellow, Bridgewate­r Centre Park; Coolboy Rangers White v Greystones United D, Coolboy Community Spor tsfield.

Wicklow Rovers U-11 A v Aughrim Rangers, Whitegates; St Anthony’s Kilcoole United FC A v Enniskerry FC A, Finn Park; Roundwood AFC v Glencormac United, Vartry Grounds.

Coolboy Rangers v Greystones United AFC A, Coolboy Community Spor tsfield; Avonmore FC A v Wicklow Rovers C, Tullylusk; Arklow United v Wicklow Rovers B, Ferndale Park; Spor ting Greystones FC Black v St Patrick’s AFC; St Laurence’s National School.

Greystones United B v

U-11 A3: U-11 A4: U-12 Premier League A1: U-12 Division A1: U-12 Division A2:

Newtown Juniors, Woodlands; Avonmore FC B v Spor ting Greystones FC, Tullylusk; Greystones United C v Rathnew AFC, Woodlands; Ashford Rovers v Enniskerry FC B, Ballinalea Park.

Arklow United A v Aughrim Rangers, Ferndale Park; Arklow Town A v Coolboy Rangers, Bridgewate­r Centre Park; Ashford Rovers A v Greystones United B, Ballinalea Park; Carnew AFC v Wicklow Rovers B, Back Alley; Rathnew AFC v Greystones United AFC A, Shamrock Park.

U-13 Premier League A1: U-14 Premier League A1:

Glencormac United v Ashford Rovers, Ryder’s Field; Rathnew AFC v Newtown Juniors, Shamrock Park; Greystones United AFC v Carnew AFC, Woodlands; Wicklow Rovers A v Arklow Celtic, Whitegates.

Avonmore FC v Roundwood AFC, Tullylusk; Arklow Town A v Wicklow Rovers B, Bridgewate­r Centre Park.

U-14 Division A1:

Avonmore FC v Arklow United, Tullylusk; Roundwood AFC v Arklow Town, Vartry Grounds; Wicklow Town AFC v Wicklow Rovers, Finlay Park.

U-16 Premier League A1:

Newspapers in English

Newspapers from Ireland