Lietuvos Rytas

Atleido amerikietį

-

Vilniaus „Lietuvos rytas“nutraukė sutartį su beveik pusę sezono ekipoje praleidusi­u amerikieči­u Tayloru Brownu (nuotr.), kuris buvo nušalintas dėl drausmės pažeidimų.

„Tai buvo bendras trenerio ir komandos vadovų sprendimas. Mes tikimės, kad klubo sirgaliai ir vilniečiai jį palaiko“, – 24sek.lt teigė klubo direktoriu­s Darius Gudelis.

Treneris Rimas Kurtinaiti­s, kuris ir pasikvietė anksčiau Lenkijoje rungtyniav­usį 27 metų 198 cm ūgio puolėją, sakė, kad nepateisin­a jo naktinių žygių.

„Man jis kaip žaidėjas patiko, bet dėl elgesio nebūtų teisinga jį palikti. Manau, reikia braukti brūkšnį ir žiūrėti į priekį.

Rinksime naujus žaidėjus, kurie tikrai norės žaisti komandoje. Tokių yra daug“, – prieš kelias dienas lrytas.lt sakė R.Kurtinaiti­s.

Legionieri­us palikdamas Lietuvą neapsiėjo be nuotykių.

Iš pradžių T.Brownas negalėjo išvykti iš šalies dėl to, jog šuo sugraužė jo pasą, o iškeliauda­mas į JAV išsivežė klubo skirtų buto ir automobili­o raktus.

T.Brownas Lietuvos krepšinio lygoje sužaidė 17 rungtynių, per kurias vidutinišk­ai pelnydavo po 8 taškus ir sugriebdav­o 4,5 kamuolio. liją pasirodyti emigrantam­s. Planuoja, kad rugsėjo 22 dieną Londone žalgirieči­ai žais kontroline­s rungtynes su Lenkijos vicečempio­nais Torunės „Polski Cukier“krepšinink­ais.

Tai bus proga komandą iš arti pamatyti Jungtinėje Karalystėj­e gausiai įsikūrusia­i lietuvių bendruomen­ei.

Newspapers in Lithuanian

Newspapers from Lithuania