Lietuvos Rytas

Klaipėda

-

Taikos ir Statybinin­kų prospektų žiedinėje sankryžoje apvirto vilkikas „Scania“su priekaba, iš degalų bako išsiliejo dyzelinas. Nukentėjus­ių žmonių nebuvo, medikų pagalbos neprireikė.

Buvo atjungti vilkiko akumuliato­riai, laikinai susandarin­tos degalų bako skylės. Atvykę techninės pagalbos automobili­ai atvertė vilkiką ant ratų. Ant važiuojamo­sios kelio dalies buvo išsilieję naftos produktai – jie neutralizu­oti ir surinkti.

Trylikamet­ę užpuolęs ir telefoną bandęs atimti plėšikas liko be grobio – mergaitė sugebėjo apsiginti.

Nepažįstam­as vyras prie jos pribėgo Gedminų ir Naujakiemi­o gatvių sankirtoje ir liepė atiduoti telefoną.

Paauglė atsisakė tai padaryti. Tuomet užpuolikas du kartus ranka jai trenkė į veidą. Mergaitė nesutriko ir pati smogė plėšikui atgal. Vyras nesitikėjo tokio akibrokšto ir nieko nelaukdama­s spruko, taip ir negavęs telefono. vykę medikai, tačiau 61 metų vyrui buvo konstatuot­a mirtis. automobilį. Dėl veidrodžio viskas gerai, tačiau rėmų grožis (nuotr.) žmones pribloškė. prieplauko­s link, tačiau minti prieš vėją buvo be galo sunku.

Plaustas buvo nuneštas į priešingą pusę ir įstrigo meldais apaugusioj­e pakrantėje, tačiau kranto pasiekti nepavyko. Iškviesti gelbėtojai valtimi pasiekė plaustą ir jį nuplukdė prie liepto.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Lithuanian

Newspapers from Lithuania