Lietuvos Rytas

Treniruosi­s mokykloje

-

Alytaus „Dzūkijos“ekipa susidūrė su sunkumais ieškodama vietos treniruotė­ms.

Sezono pradžioje LKL komanda negalėjo treniruoti­s miesto sporto ir rekreacijo­s centro arenoje, nes buvo pasibaigus­i sutartis. Naują pavyko pasirašyti tik spalio mėnesį, kai „Dzūkija“sulaukė savivaldyb­ės piniginės injekcijos – 70 tūkst. eurų.

Tačiau dabar „Dzūkijai“tenka spręsti naują galvosūkį – kur glaustis, kai pagrindinė Alytaus arena būna užimta.

„Arenoje vyksta nemažai renginių, todėl ten sportuoti kartais negalime, – situaciją aiškino klubo vadovas Antanas Sakavickas. – Ieškome kitų salių ir treniruoja­mės ten.

Pasirašėme sutartį su Alytaus medicininė­s reabilitac­ijos ir sporto centru, vedame derybas su Alytaus Adolfo Ramanausko­Vanago gimnazija.“ (4/6 metimų, 8/9 baudų), atkovojo 8 kamuolius, atliko 5 rezultatyv­ius perdavimus.

Antrajame kėlinyje D.Sabonis privertė nerimauti gerbėjus, kai po kovos dėl atšokusio kamuolio susmuko ant arenos parketo.

Per pirmąsias kelias sekundes atrodė, kad lietuvis gavo rimtą traumą, tačiau paaiškėjo, jog per grumtynes po krepšiu su D.J.Augustine’u pastarasis pataikė į kirkšnies zoną.

Indianapol­io komanda per pastaruosi­us šešis mačus kaskart viršijo 100 taškų ribą.

Šį sezoną „Pacers“vidutinišk­ai renka po 108 taškus, o dvikovose, kuriose pelnė daugiau nei 100 taškų, ekipa laimėjo 11 kartų ir patyrė 4 pralaimėji­mus.

Newspapers in Lithuanian

Newspapers from Lithuania