Lietuvos Rytas

Nauja apranga

-

Mindaugas Kuzminskas (nuotr.) pagaliau apsivilko Milano „Olimpia“marškinėli­us. Jie pažymėti 19-uoju numeriu, kuris atitinka krepšinink­o gimimo dieną.

28-erių puolėjo debiutas Milano ekipoje turėtų įvykti šįvakar Pirėjuje per Eurolygos mačą su „Olympiakos“.Oficialiųr­ungtynių jis nežaidė nuo lapkričio 12 d.

Kaip pranešė olimpiamil­ano. it, M.Kuzminskas iš Niujorko į Milaną atskrido per Naujuosius metus ir pirmiausia pabendravo su bendraklub­iu Mantu Kalniečiu, o kitam „Olimpia“lietuviui Artūrui Gudaičiui neturėjo galimybės paspausti rankos, nes jį užklupo gripas.

Antrąją Naujųjų metų dieną M.Kuzminskas internetu stebėjo, kaip „Olimpia“žaidė Italijos lygos rungtynes Pezaro mieste. Perėjęs medikų patikrą trečiadien­į jis treniravos­imėtydamas­įkrepšį.

M.Kuzminskui Eurolyga nebus naujiena. Ten jis rungtyniav­o būdamas Kauno „Žalgirio“ir Malagos „Unicaja“klubų narys.

Šiame turnyre jis yra sužaidęs 114 mačų, pelnęs 876 taškus ir atkovojęs 338 kamuolius.

211 cm ūgio centras taip pat atstovavo Kosovo rinktinei 2019 m. pasaulio čempionato atrankoje ir kovojo su Lietuva. Mūšyje su Dainiaus Adomaičio vadovaujam­a komanda jis žaidė 25 min., pelnė 10 taškų, atkovojo 4 kamuolius, blokavo 2 metimus ir surinko 14 naudingumo balų. Rungtynės su Vengrija jam susiklostė dar sėkmingiau: per 33 min. jis pelnė16taš­kų,atkovojo11­kamuolių, blokavo 2 metimus ir surinko 25 naudingumo balus.

Newspapers in Lithuanian

Newspapers from Lithuania