Lietuvos Rytas

Keliaus į Rusiją

-

Su Madrido „Real“klubu atsisveiki­nęs Jonas Mačiulis (nuotr.) ilgai be darbo neužsibuvo – 33 metų 198 cm ūgio puolėjas karjerą tęs Rusijoje.

Pranešama, kad J.Mačiulis susitarė su Krasnodaro „Lokomotiv“komanda. Joje lietuvis veikiausia­i taptų pamaina traumą patyrusiam australui Ryanui Broekhoffu­i, kuris negalės žaisti mažiausiai mėnesį.

Rusijos klubas kovoja dėl Europos taurės, tačiau šiame turnyre J.Mačiulis jau negalės žaisti. Lietuvis galės rungtyniau­ti Jungtinėje lygoje, kur „Lokomotiv“dalijasi 3–4 vietomis su Sankt Peterburgo „Zenit“.

Šį sezoną puolėjas atstovauda­mas „Real“Eurolygoje rungtyniau­davo vos po 13 min., per jas rinko po 3 taškus, atkovodavo 1,8 kamuolio. Ispanijos pirmenybės­e J.Mačiulis žaisdavo po 15 min., pelnydavo 4,2 taško, atkovodavo 2,9 kamuolio. guoti ir žaisti kaip įmanoma geriau. Turime kovoti dėl pergalės, juk žaisime namuose. Turime kovoti be baimės ir kiek įmanoma agresyviau“, – sakė vienas „Neptūno“komandos lyderių Renaldas Seibutis.

„SIG – aukšto lygio komanda. Šiemet mažai tokio lygio komandų buvo atvykę į Klaipėdą. Tai klubas, turintis panašų kaip Kauno „Žalgiris“biudžetą.

Svarbu kuo geriau sužaisti namuose – turime pradėti nuo gynybos ir įgauti pasitikėji­mo“, – pabrėžė treneris Kazys Maksvytis.

„Neptūnas“turnyro B grupėje su 7 pergalėmis užėmė ketvirtąją vietą, o SIG krepšinink­ai (9 pergalės) buvo C grupės turnyro lentelės viršūnėje.

Atsakomosi­os rungtynės vyks kovo 14 dieną Prancūzijo­je. Šios poros nugalėtoja­s ketvirtfin­alyje susitiks su Atėnų AEK ir Nimbuko ČEZ poros nugalėtoju.

 ??  ??

Newspapers in Lithuanian

Newspapers from Lithuania