Lietuvos Rytas

Nutarė palikti banką

-

„Danske Bank“vyriausias­is Baltijos šalių ekonomista­s R.Grajauskas (nuotr.) pradės dirbti turto valdymo bendrovės „INVL Asset Management“Privataus kapitalo padalinyje.

R.Grajauskas „Danske Bank“vyriausioj­o Baltijos šalių ekonomisto pareigas ėjo nuo 2014 metų. Prieš tai penkerius metus gyveno užsienyje, mokėsi ir dirbo privačiame bei viešajame sektoriuos­e. pranešė atidariusi filialą Osle, kur teiks kapitalo rinkų ir įmonių finansų paslaugas.

„Sprendimas atidaryti filialą Osle yra natūralus „Orion Securities“plėtros etapas. Tai išsivysčiu­si, turtinga rinka, kurios biržoje listinguoj­ama daugiau nei 200 bendrovių, tad matome nišą smulkiųjų ir vidutinių įmonių segmente, kurią su savo žiniomis ir patirtimi galėtume užimti“, – sakė „Orion Securities“vadovas A.Jakubėlis.

„Orion Securities“yra didžiausia nebankinė finansinė grupė Lietuvoje. lies ekonominė padėtis per pastaruosi­us du mėnesius pagerėjo.

Tai 4 proc. punktais daugiau nei pernai vasarį ir 1 proc. punktu daugiau nei pernai gruodį.

Be to, sumažėjo teigiančių, kad ekonominė padėtis šalyje pablogėjo. Vasarį taip manė 38 proc. apklaustųj­ų, kai prieš metus – 52 proc., o pernai gruodį – 46 proc.

 ??  ??

Newspapers in Lithuanian

Newspapers from Lithuania