Lietuvos Rytas

Aktorė išnaudojo nepilnamet­į?

-

Aktorė Jamie Luner (46 m.) sulaukė rimtų kaltinimų. Serialo „Melrouzas“žvaigždė kaltinama tuo, kad 16me čiui davė narkotikų ir privertė jį užsiimti oraliniu seksu.

Iš moters reikalauja­ma atlyginti 250 milijonų dolerių (apie 203 mln. eurų) žalą Anthony Oliveriui, kuris pateikė kaltinimus prabėIus dvidešimči­ai metų. Jis tikina, kad tuo metu 26erių J.Luner per vieną vakarėlį savo namuose sukėlė jam emocinį šoką ir išnaudojo seksualiai.

Anot vyro, tai nutiko 1998aisiai­s. Oliverio brolis buvo J.Luner vizažo meistro bičiulis, kuris ir pakvietė jį į vakarėlį. A.Oliveris tikina, kad per šventę J.Luner iškart į jį atkreipė dėmesį, pavadino jį patraukliu ir davė alkoholinį kokteilį.

Vyras pasakojo, kad kalbėjosi su Jamie tris valandas ir tada ji pasikvietė jį į savo kambarį.

Aktorė neva pasiūlė jam narkotikų, tačiau jis paprašė vaistų nuo Ialvos skausmo ir Iavo juos neva išvoliotus narkotikuo­se.

Tuomet J.Luner ėmė su juo imituoti oralinį seksą ir Ialiausiai jo penį į burną įkišo kambaryje taip pat buvusiam jos makiažo meistrui. A.Oliveris tvirtina kelis kartus lytiškai santykiavę­s ir su pačia J.Luner.

Anot vyriškio, tokia patirtis įstūmė jį į alkoholizm­o liūną ir privertė sudvejoti, kuri lytis jam patraukli.

 ??  ?? J.Luner neva apsvaigino šešiolikme­tį narkotikai­s ir išnaudojo jį seksualiai.
J.Luner neva apsvaigino šešiolikme­tį narkotikai­s ir išnaudojo jį seksualiai.

Newspapers in Lithuanian

Newspapers from Lithuania