Lietuvos Rytas

Kinai nesuvilioj­o

-

Beveik visą karjerą Prienų krepšiniui atidavęs Virginijus Šeškus šią vasarą turėjo galimybę pirmą kartą save išmėginti užsienio klube – 51-erių specialist­as buvo kviečiamas padirbėti Rytų Azijoje.

V.Šeškų kvietė neįvardyta­s Kinijos klubas, tačiau strategas vėl kibo į darbus su gimtąja miesto komanda.

„Kinijos klubo pasiūlymo net nesvarsčia­u. Aš esu per daug prieniškis ir per daug myliu Prienų krepšinį, tad darbas užsienyje sudomintų nebent tuo atveju, jei tai būtų daug geresnė koman- da ir ėjimas į priekį ar bent dvigubai didesnis atlyginima­s. Juk yra rizikos“, – lkl.lt teigė ilgametis „Prienų“ekipos strategas.

Po sunkiausio klubo sezono stipriausi­oje šalies lygoje V.Šeškus svarstė apie pertrauką ir poilsį nuo krepšinio, bet pakeitė planus, nes paskutinę vietą užėmęs „Vytautas“neprarado vietos LKL.

„Prienais“vėl tapęs klubas savo sudėtyje turi vos vieną žaidėją – praėjusios savaitės pabaigoje į komandą sugrįžo Arnas Labuckas, Prienuose žaidęs 2012 ir 2014 metais.

Nors V.Šeškus nori, kad komanda būtų kuo lietuviške­snė, ir artėjantį sezoną nebus apsieita be legionieri­ų.

Dauguma žaidėjų bus pristatyti jau šią savaitę.

„Galvojame įsigyti vieną latvį, o jų legionieri­ais nelabai laikome.

Norėtume išsiversti su trimis užsienieči­ais, – apie klubo viziją kalbėjo V.Šeškus. – Į pirmąją treniruotę rinksimės rugpjūčio 15 dieną, o iki tol turėtume surinkti ekipą.“ po 8 taškus ir atkovodavo po 4,5 kamuolio.

„Nevėžiui“kitą sezoną vadovaus Ramūnas Cvirka. Komandos sudėtyje dabar yra penki žaidėjai. Be R.Minioto, sutartis turi Aidas Einikis, Ignas Labutis, Antanas Bertašius ir Nikita Balašovas.

Newspapers in Lithuanian

Newspapers from Lithuania