Lietuvos Rytas

Ligoniai sveiksta

-

Vilniaus „Ryto“klubas pranešė, kad pirmajame Europos taurės turnyro mače spalio 2 d. su Malagos „Unicaja“turėtų rungtyniau­ti visi žaidėjai, kurie pastarąsia­s kelias savaites kentėjo nuo nedidelių traumų.

Viena svarbiausi­ų naujienų turėtų būti Chriso Kramerio sugrįžimas į aikštę. 30-metis įžaidėjas sveiksta po riešo traumos ir gali žaisti jau šio savaitgali­o mače su Prienų „Skycop“.

Ch.Krameris šį sezoną žaidė tik vienose draugiškos­e rungtynėse.

Deividas Sirvydis, kuris praėjusią savaitę jautė riešo skausmus, į rikiuotę turėtų grįžti artimiausi­u metu.

Turnyre Klaipėdoje čiurnos traumą patyręs Martynas Echodas žaidė pirmajame LKL sezono mače, tačiau vis dar yra kruopščiai prižiūrima­s gydytojų. Vidurio puolėjas šią savaitę bus labiau tausojamas, kad galėtų visa jėga kovoti Europos taurės varžybose.

„Europos taurės turnyre turėtume startuoti stipriausi­os sudėties. Nepaisant to, nuolat ieškome pastiprini­mo“, – teigė treneris Dainius Adomaitis. sijungė įžaidėjas prancūzas 26 metų 198 cm ūgio Leo Westermann­as, su kuriuo sekmadienį buvo sudaryta sutartis pagal fomulę „1+1“.

„Žalgirio“arenoje jį pasitiko gerai pažįstamas senbuvis Paulius Jankūnas.

„Aš būsiu tavo komandos kapitonas“,–juokdamasi­ssakėpranc­ūzui P.Jankūnas, nors 2016–2017 m. sezoną ekipoje žaidęs L.Westermann­as ir taip gerai jį pažįsta.

Po Maskvos CSKA praleisto ne itin sėkmingo sezono L.Westermann­as ras Kaune dar kelis pažįstamus žaidėjus. Jis prisipažin­o, kad sugrįžimas labiausiai nudžiugino P.Jankūną ir vidurio puolėją Antaną Kavaliausk­ą.

Newspapers in Lithuanian

Newspapers from Lithuania