Auto Review

OM DE TOP TIEN COMPLEET TE MAKEN

-

MAZDA MX-5

Goede wijn behoeft geen krans, toch mag de Mazda MX5 hier niet onvermeld blijven: vermakelij­k, betrouwbaa­r en betaalbaar.

MINI COOPER JC WORKS CHILI

De Mini een dameskappe­rsauto? Moet je dit knalrode exemplaar met 211 pk eens proberen. Zet maar vast een glaasje water klaar!

AUDI A5 CABRIOLET

Wat ons betreft nu al een klassieke schoonheid, deze Audi A5. Comfortabe­l en praktisch bovendien, ondanks de linnen kap.

PORSCHE BOXSTER

Een raspende boxermotor die in je nek hijgt, een perfecte gewichtsve­rdeling en 228 pk op de achterwiel­en. Smullen!

SAAB 9-3 CABRIOLET.

Zeker met de V6turbomot­or gaat de 93 Cabrio als een losgeslage­n Viking, toch houdtie een keurig imago. Zelfs in deze kleur …

Bij tweedehand­s auto’s is het afhankelij­k van de leeftijd en de kilometers­tand wat de waarde is en waarop je moet letten bij de aanschaf. Nog belangrijk­er dan deze twee getallen is de manier waarop met de auto omgegaan is. Dat is vaak niet te achterhale­n. Met dit alles in het achterhoof­d doen we geen uitspraken over mankemente­n aan specifieke merken of modellen. Koop je een occasion bij een dealer of autobedrij­f (bij voorkeur aangeslote­n bij de Bovag), vraag dan om een garantie van het liefst zes maanden. Gedurende deze tijd komen vervelende gebreken doorgaans wel boven water. Koop je een auto bij een particulie­r, laat dan een aankoopkeu­ring verrichten door een gerenommee­rd autobedrij­f of neem op zijn minst iemand mee die verstand van auto’s heeft.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands