CHIP FOTO Magazine

Tassen

Met een camera, objectieve­n en een statief ben je er nog niet. Als fotograaf ben je vaak onderweg en je wilt je spullen tenslotte ook veilig en comfortabe­l kunnen meenemen. Een degelijke tas is daarom onmisbaar. Maar wat voor tas kies je? Think Tank Photo

-

Perfect voor onderweg.

Als het aankomt op tassen is de ene fotograaf de andere niet. Voor sommigen is het vooral belangrijk dat ze de apparatuur moeiteloos en veilig overbrenge­n tijdens een flinke vliegreis, terwijl andere fotografen met hun camera de jungle in willen trekken en daarvoor in de eerste plaats een stevige maar niet te logge beschermin­g zoeken. Of misschien ben je juist in de stad in je fotografis­ch element en zoek je iets compacts dat tegelijk heel stijlvol is.

Think Tank Photo heeft handige en stijlvolle producten voor uiteenlope­nde fotografen­wensen: van cameratass­en en rugzakken tot rolkoffers, slingtasse­n en schouderta­ssen. Het gaat om zeer degelijke spullen gericht op de profession­ele fotograaf, producten die zowel inventief zijn als effectief, zodat je er in de meest uiteenlope­nde fotografis­che situaties mee uit de voeten kunt. We stellen drie series van Think Tank aan je voor.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands