CHIP FOTO Magazine

CAMERAFOON

ZenFone Zoom S

-

Het voordeel van een smartphone is dat je altijd een camera bij je hebt en op elk moment een foto kunt maken. Niet elke smartphone levert echter fatsoenlij­ke foto’s. Asus wil met zijn ZenFone Zoom S duidelijk laten zien dat een smartphone wel degelijk zeer goede foto’s kan produceren.

De Zoom S heeft een IMX362-sensor van Sony die er in combinatie met een lichtsterk­te van f1,7 voor zorgt dat er veel meer licht opgevangen wordt. Dankzij de Asus SuperPixel™ Engine kan het gevangen licht effectief nog eens met maximaal 8x worden versterkt. Eindelijk scherpe en heldere foto’s bij minder licht.

Er zitten twee camera’s aan de achterkant met Gorilla Glass-lensbesche­rming. Beide camera’s bieden 12 megapixel, de ene met een groothoekl­ens met lichtsterk­te f1,7, de andere 2,3 keer ingezoomd (tot een brandpunts­afstand van 59 mm). Door ze te combineren, krijg je een mooi scherptedi­epte-effect. De accu is lekker ruim bemeten: 5000 mAh. Daar moet je twee dagen zonder opladen zeker wel mee kunnen halen.

 ??  ?? Prijs: 470 euro www.asus.com/nl/Phone/ ZenFone-Zoom-S-ZE553KL
Prijs: 470 euro www.asus.com/nl/Phone/ ZenFone-Zoom-S-ZE553KL

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands