CHIP FOTO Magazine

Voor de urban fotograaf

Think Tank Retrospect­ive 5,6 en 7 Serie

-

Een dagje straatfoto­grafie in de plaatselij­ke metropool lonkt, maar je hebt geen zin om je enorme fototas mee te nemen. De grote fototas maakt plaats voor een compact en stijlvol alternatie­f: een model uit de Retrospect­ive 5,6 of 7 Serie van Think Tank.

In de stad ben je graag wendbaar en als het kan, zie je er ook nog een beetje stijlvol uit. Een grote, vaak zwarte, fototas is daar niet op zijn plaats, en dus verruil je deze voor een handzaam alternatie­f. Think Tank biedt je met de Retrospect­ive Serie een lijn met stijlvolle en compacte tassen die er ook nog eens cool uitzien. Ze zijn er in diverse soorten en maten, maar voor de urban fotograaf springen de Retrospect­ive 5, 6 en 7 er toch wel uit. Ze zijn gemaakt van een ruwe safari-achtige canvas stof en standaard voorzien van een zachte draagriem voor over je schouder. Zo kun je makkelijk een hele dag op pad. De beschikbar­e kleuren pinestone en beige, al dan niet voorzien van leer als je voor de wat luxe look & feel gaat, maken je keuze eindeloos en tegelijk persoonlij­k.

Ondanks de, bewust gekozen, bescheiden omvang van de Retrospect­ive 5, 6 en 7 past er toch erg veel in de tas. Ze zijn speciaal ontworpen met de tegenwoord­ig zo populaire compacte systeemcam­era’s in gedachten. Maar een standaard spiegelref­lexcamera met of zonder grip past ook gewoon in deze tassen. Grote teleobject­ieven kun je maar beter thuislaten, maar daar heb je als straatfoto­graaf ook niet zoveel aan. Je extra prime lens of compacte zoom past daarentege­n wel met groot gemak in deze Retrospect­ive uitvoering­en.

De Retrospect­ive 5, 6 en 7 maken, zoals de naam doet vermoeden, een retro indruk en de stof lijkt gemaakt voor de eeuwigheid. De tassen zijn bewust ook niet al te stijf van opzet, zodat ze zich ook in zekere mate aanpassen aan de inhoud.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands