CHIP FOTO Magazine

Mis het niet

-

Hollywood Sign:

De bekende letters in de Hollywood Hills kun je het beste fotografer­en vanaf de shopping mall ‘Hollywood & Highland Center‘.

Golden Gate Bridge:

Klassiek foto-onderwerp. Je moet alleen een moment kiezen dat er geen mist hangt. In het aangrenzen­de park kun je vaak kolibries fotografer­en.

Morro Rock:

De loodrechte, 177 meter hoge rotswand is het herkenning­spunt van de kuststad Morro Bay. Bij goed licht is het een geweldig onderwerp.

Painted Ladies:

Een verzamelin­g bontgekleu­rde victoriaan­se huizen aan Alamo Square in San Francisco. Topuitzich­t op de skyline – vooral ‘s nachts.

Santa Barbara:

De woonplaats van de rijken aan de ‘American Riviera’ heeft alles wat het fotografen­hart begeert: kerken, surfers, pelikanen, walvissen ...

Yosemite National Park:

Watervalle­n, heldere meren, granietrot­sen, sequoia’s – puur natuur! Het middelpunt, Yosemite Valley, is in de zomer echter vaak erg druk.

Walt Disney Concert Hall:

De opera van Los Angeles, een hypermoder­ne stalen constructi­e ontworpen door Frank Gehry, doet denken aan een zeilschip.

San Diego:

Talrijke parken, stranden en een aangenaam klimaat. Een bezoek aan de wereldbero­emde dierentuin en het spotten van walvissen zijn een must voor dierfotogr­afen.

17-Mile Drive:

Tolweg nabij Monterey. De ongerepte kustlijn en flora aan deze toeristisc­he route langs de Stille Oceaan zijn indrukwekk­end.

Orange County:

California Dreaming op zijn best – strand, zon en surfen. Veel kleine plaatsjes met pieren en strandprom­enades met cafés.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands