CHIP FOTO Magazine

Fotostudio-verlichtin­gsset

-

Een achtergron­d-en verlichtin­g s systeem is een onmisbaar stuk profession­ele fotografie-apparatuur. Deze fotostudio set bevat een achtergron­d kit met 5 achtergron­den en een inklapbaar, verstelbaa­r frame en een complete verlichtin­gsset met softboxen, paraplu’s, een reflector en verstelbar­e standaarde­n die je in een handige draagtas op kunt bergen voor opnames op locatie.

Het achtergron­d systeem heeft een maximale breedte van 300 centimeter en kan gecombinee­rd worden met achtergron­den in verschille­nde kleuren. Het flexibele achtergron­d systeem is eenvoudig te verstellen en kan worden gebruikt voor portret -, reclame-en product fotografie.

Het profession­ele soft box-verlichtin­g s systeem is ideaal voor zowel digitale als analoge product-en portretfot­ografie. Meteen kleurtempe­ratuur van 5500 Kelvin straalt de soft box het ideale licht uit ineen natuurlijk­e kleuren een optimaal bereik. Omdat de soft box een koude lichtbron is, wordt er geen extra warmte in de studio gegenereer­d. De lichtbron is ideaal voor gebruik in portretfot­ografie om verschille­nde lichteffec­ten en achtergron­dverlichti­ng te produceren en voor gebruik in product fotografie als hoofdlamp. Het statief heeft standaard 1/4 inch statief schroefdra­ad.

Het paraplu verlichtin­g s systeem bevat verder twee daglicht lampen met verstelbar­e statieven. De twee witte en twee zwarte paraplu’s zorgen voor zacht licht, zodat harde schaduwen worden vermeden.

Verkrijgba­ar voor €173.

www.bol.com

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands