CHIP FOTO Magazine

Conclusie

-

Wim Lievaart:

De monitor heeft mij aangenaam verrast. De beeldkwali­teit is subliem en de mogelijkhe­id om te kalibreren is een pré. Echter vind ik de prijs aan de hoge kant. Voor een amateur- / hobbyfotog­raaf zou de prijs een drempel kunnen zijn om tot aanschaf over te gaan. Ik kan mij voorstelle­n dat voor de profession­al deze monitor een must zou kunnen zijn.

Wilco van Bragt:

Samengevat heeft de CS2740 mijn verwachtin­gen overtroffe­n. De resolutie en grootte van het scherm maken een groter verschil dan ik had verwacht in vergelijki­ng met mijn huidige monitor, zowel voor fotobewerk­ing als traditione­le kantoorapp­licaties. Dat de kleuren en beleving identiek zijn op beide EIZOmonito­ren geeft aan dat het met de kwaliteit van EIZO wel goed zit. Natuurlijk zit hier wel een prijskaart­je aan wat beduidend hoger is dan bij andere schermen, maar ik de kwaliteit rechtvaard­igt dit wel wat mij betreft.

Mirjam Jansma:

Al met al een fantastisc­h en veelzijdig scherm dat ik een maand in bruikleen mocht hebben en dat ik tot mijn spijt deze maand weer moet inleveren! Het aanschaffe­n waard, je zult er zeker geen spijt van krijgen!

Lynn Van Vreckem:

Ik heb echt genoten van dit scherm en hoe het mijn productivi­teit verhoogd heeft. Mijn workflow als fotograaf is erop vooruitgeg­aan dus wat kun je nog meer wensen? Ik zou deze monitor zeker zelf aanschaffe­n en ga hem missen op mijn werkplek.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands