Classic Cars (Netherlands)

Nieuwe beurs

-

ClassicsNL profileert zich als dé nieuwe beurs voor klassieke auto’s. Na een succesvol debuut in 2015 wordt van 28 tot en met 30 oktober de tweede editie georganise­erd in de WTC Expo in Leeuwarden. Bij ClassicsNL ligt de nadruk op de grote variatie van klassieker­s: auto’s van uiteenlope­nde merken bevinden zich in een staat van goed tot concours, zitten in verschille­nde prijsklass­en en variëren van uiterst zeldzaam tot populair.

De beursopper­vlakte groeit dit jaar van twaalfduiz­end vierkante meter naar achttiendu­izend. Deze vierkante meters zijn verdeeld over drie hallen en worden gevuld door honderdvij­ftig standhoude­rs, meer dan vijftien clubs en ruim driehonder­d klassieke auto’s.

Het hoofdthema van de beurs is 100 jaar BMW. Het eeuwfeest wordt gevierd in samenwerki­ng met de BMW Klassieke Autoclub en er zullen vijftien iconen uit de indrukwekk­ende modelhisto­rie van het Beierse merk het centrale themaplein opluistere­n. De BMW 507 en de BMW 326 vormen slechts een greep uit de eyecatcher­s die u in Leeuwarden kunt bekijken.

Entreekaar­ten zijn vooraf op de website (www.classicsnl.nl) te bestellen voor 11,50 euro en kosten 13,50 aan de kassa. ClassicsNL hanteert gratis entree voor kinderen tot en met 12 jaar.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands