C’t Magazine

Skagen Connected

-

Het model Hagen is met zijn tot de essentie afgeslankt­e design een van de bekendste horloges van Skagen. Het verwondert ons dus niet dat de Connected diezelfde typische look heeft. Met een dikte van 11 millimeter is hij echter bij lange na niet zo dun als de 'domme' Hagen-horloges. Maar met de taps toelopende achterkant weet Skagen dat uitstekend te verbergen. Wanneer hij om je pols bevestigd is, lijkt de Connected niet meer dan vier of vijf millimeter dik te zijn.

De Skagen Connected is verkrijgba­ar met kast, bandje en wijzerplaa­t in verschille­nde kleuren. De bandjes in blauw, zilver, zwart en bruin, de kast in zilver, zwart, blauw en rose en de wijzerplaa­t in wit, blauw, bruin en zwart.

De extra wijzerplaa­t krijgt meer ruimte dan op de andere modellen. Op de ene helft lees je makkelijk je activiteit­svoortgang af en de ander helft is verdeeld in vier gekleurde segmenten. Bij notificati­es trilt het horloge en springt de wijzer al naargelang de app naar een van de gekleurde segmenten. In de horloge-app stel je in voor welke apps en contacten dit gebeurt.

Hoewel het aantal apps waaruit je kunt kiezen bij een eerdere test nog erg beperkt was, is de ondersteun­ing na verschille­nde updates wat uitgebreid. Ook de bluetooth-verbinding die eerst nog wel eens wegviel, werkt nu stabiel en betrouwbaa­r. heel modieus goed afleesbaar lange batterijdu­ur

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands