C’t Magazine

Bluetooth headset: Razer Hammerhead BT

-

Razer heeft met de Hammerhead BT een stoere, comfortabe­le draadloze headset gemaakt die ook prima geschikt is voor tijdens het sporten.

De kleine headset oogt lekker stoer en fris met zijn zwart en felgroene Razerkleur­encombinat­ie en platte kabel. Die stoere look is ook handig: de metalen geribbelde randen op de metalen shells zorgen voor een fijne grip bij het plaatsen of weer uit je oren halen van de in-ears. Handig als je wat klamme of bezwete handen hebt tijdens het sporten. Razer heeft dynamische drivers van 10 mm in de metalen shells gestopt. De Hammerhead BT biedt een geluid dat goed in balans is. Een klein tikje helderder had volgens onze oren gemogen, maar dat is ook een kwestie van smaak. We konden langere tijd comfortabe­l allerlei soorten (ingame) muziek beluistere­n. Naast de standaard drie maten siliconen dopjes, krijg je er ook een setje double flangeddop­jes bij.

Een klein afgerond blokje met verbonden 'flapje' met een magneet dient als clip om de headset op je shirt te bevestigen. Het flapje is ook los te halen als je dit niet nodig hebt. In de shells zit een ledje dat de accu(laad)status en notificati­es aangeeft.

De belangrijk­e notificati­es hoor je ook. De inline remote bevat alle standaard knoppen die je nodig hebt, plus de microfoon. De remote is ook de behuizing van de accu. Via een ingebouwde microusb-poort laad je in een uurtje of twee de headset op, en heb je voor zo'n 8 uur aan muziek. (avs)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands