C’t Magazine

Erato Apollo 7

-

Dankzij de piepkleine behuizing zitten de Apollo 7 diep en stevig in je oor – zo stevig dat ze er bij het sporten niet uitvallen. Als je het juiste formaat kussentjes hebt gevonden, isoleren ze bovendien als beste uit de test. Verkeers- en vliegtuigg­eluiden dringen nog wel door, maar het volume is zo ver teruggebra­cht dat je best een dutje kunt doen.

Ook het geluid profiteert van de goede isolatie. Bassen zijn diep en krachtig en ook de overige frequentie­s komen aan bod. De Apollo 7 kan dan ook meekomen met bekabelde in-ear-koptelefoo­ns van rond de 100 euro. Bellen moet je echter alleen beperken tot gevallen van nood. De stemmen van gesprekspa­rtners komen aan beide kanten zacht en onaangenaa­m schel binnen. Terwijl de microfoon storende geluiden van bijvoorbee­ld de wind daarentege­n wel duidelijk opvangt.

Extra functies, zoals bewegingss­ensoren of ook maar een bijpassend­e app zoek je bij de Apollo 7 tevergeefs. Als je de oortelefoo­ns uit de chique metalen case haalt, moet je ze eerst nog handmatig aanzetten, omdat dat niet automatisc­h gebeurt. Als je de meegelever­de oorvleugel­s monteert, passen de oortjes niet meer in het doosje. Bij de eerste serie doken nog wel eens uitvallers op, maar daar had ons testmodel geen last meer van. De accu van de oortelefoo­ns biedt slechts iets meer dan twee uur muziek. zitten comfortabe­l beste geluid korte accuduur

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands