C’t Magazine

Marshall MID A.N.C.

-

Qua constructi­e wijkt de Marshall af van de rest van de geteste hoofdtelef­oons. In plaats van grote oorschelpe­n die de oren helemaal omsluiten, heeft hij kleinere die volgens het on-ear-ontwerp tegen de oren liggen. Daardoor is hij compacter dan de rest, maar voelt het dragen ook anders aan. Omdat hij bovendien flink strak zit, oefent hij veel druk uit op de oorschelpe­n. Sommige testers vonden dat bij het opzetten al onprettig. Heb je een bril of draag je de hoofdtelef­oon langere tijd, dan kan het zelfs pijnlijk zijn.

Omdat de oren niet helemaal worden afgesloten, werkt de passieve geluidsdem­ping niet zo goed als bij andere modellen. Ook de actieve noise-cancelling kan niet meekomen, veel frequentie­s komen toch door. Het klankbeeld benadrukt lage tonen, maar is niet zo opgepoetst als bij andere modellen.

Op het klassieke Marshall-design valt weinig af te dingen, maar de afwerking van de polstering en kunststof delen kan beter. De bijgelever­de draagtas is fors, maar beschermt goed en ziet er net zo chic uit als de hoofdtelef­oon zelf. Noise-cancelling schakel je in of uit via een schuifknop op de rechter oorschelp. Het enige andere bedienings­element is een soort trackpoint aan de linkerkant. Druk die in om muziek te pauzeren, beweeg hem links/rechts of omhoog/ omlaag voor het volume of om een nummer vooruit of terug te gaan. compact zit onprettig matige noise-cancelling

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands