C’t Magazine

WH-XB900N noisecance­llinghoofd­telefoon van Sony

-

De nieuwe WH-XB900N draadloze hoofdtelef­oon met noisecance­lling van Sony biedt de handige QuickAtten­tion-modus. Die is te activeren via het touchpad op de rechteroor­schelp. Door het aanraken met de handpalm wordt de noisecance­lling tijdelijk uitgeschak­eld en worden de microfoons geactiveer­d, zodat je gesprekken bewust kunt volgen.

De hoofdtelef­oon is voorzien van extra-bass-technologi­e, wat betekent dat de basfrequen­ties versterkt worden. Dat is ideaal voor liefhebber­s van elektronis­che muziek, maar er wordt volgens Sony niets ingeleverd qua helderheid van het geluid, zodat ook andere muziekstij­len nog steeds lekker in de oren klinken.

Via de touchpad wissel je van nummer, pas je het volume aan en kun je een telefoonge­sprek aannemen. De WH-XB900N is compatibel met Google Assistant en Alexa. De WH-XB900N is compact opvouwbaar, zodat je hem makkelijk meeneemt, en biedt langdurig comfort op je oren dankzij de zacht gevoerde oorschelpe­n. De hoofdtelef­oon bevat een NFC-chip en bluetooth voor de draadloze connectie. De accu biedt tot 30 uur draadloos luisterple­zier met noisecance­lling aan – zonder noisecance­lling haal je 35 uur. Met de QuickCharg­ing-functie haal je met slechts 10 minuten laden weer een uur lang muziek luisteren. Het volledig opladen neemt 7 uur in beslag. De Headphones-Connectapp biedt allerlei instelling­en onder handbereik, zoals een equalizer en instelling­en voor het omgevingsg­eluid. Het nieuwe model is verkrijgba­ar in blauw en zwart en wordt geleverd met een usb-oplaadkabe­l en een audiokabel voor een prijs van 250 euro.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands