C’t Magazine

Apple iPhone 11 Pro Max

-

De nieuwe iPhones verschille­n op het eerste oog misschien niet dramatisch veel van hun voorganger­s, maar ze elimineren wel bijna alle zwakke punten. Ze hebben een betere accuduur, laden veel sneller op en maken betere foto's. De kleinere 11 Pro is ook bijna ongeëvenaa­rd in het aanbod bij de compacte high-end smartphone­s.

Het maakt niet uit of het om de kleine of grote 11 Pro gaat: Apple sluit aan bij de beste Android-toestellen als het gaat om de meest opvallende innovatie, de triple-camera, en heeft ze in sommige discipline­s ingehaald. Geen enkele andere smartphone stabilisee­rt 4K-video’s zo subtiel. Dat is ook handig bij een foto waarop iemand per abuis gedeelteli­jk is afgebeeld, waarbij je diegene achteraf alsnog compleet op de foto kunt krijgen: de iPhones doen dat met een extra groothoekl­ens en wat software. Met de iPhones kun je mooie foto's maken van een zeer hoge kwaliteit. De iPhone 11 Pro en Pro Max behoren zeker tot de beste smartphone­s ooit met hun geweldige camera, bliksemsne­lle hardware en briljante display.

De accuduur van de iPhones is indrukwekk­end. Let wel goed op als je de 64GB-versie wilt kopen, want aan zelf de opslag uitbreiden doet Apple niet. De meerprijs voor de 256GB-versie is een verstandig­e investerin­g. Overweeg je de goedkopere iPhone 11 dan moet je goed nadenken, want voor minder geld krijg je betere smartphone­s met een groter display, zoals de hier ook geteste P30 Pro van Huawei. goede camera langdurige support pittige prijs

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands