C’t Magazine

Polar Unite fitnesshor­loge

-

Polar komt met de Unite, een nieuwe toevoeging aan hun serie sporthorlo­ges. De Unite is geoptimali­seerd voor 24/7 gebruik, zodat hij ‘s nacht kan meten hoe goed je van je actieve dag herstelt. Hij zorgt voor gepersonal­iseerde kant-en-klare trainingen en begeleidin­g via FitSpark trainingsb­egeleiding. Alle inzichten over je gezondheid zijn goed te begrijpen. Je gepersonal­iseerde trainingen worden opgesteld met behulp van je trainingsh­istorie, conditie, slaap en mate van herstel. Instructie­s, timers en trillingen zorgen ervoor dat je goed op koers blijft.

De workouts van FitSpark zijn gebaseerd op aanbevelin­gen voor lichaamsbe­weging van de Wereldgezo­ndheidsorg­anisatie

(WHO). De WHO raadt wekelijks 150 minuten matige cardiotrai­ning of 75 minuten intensieve cardiotrai­ning aan, plus daarbij twee keer per week training met weerstand. Je ziet direct hoe je training verloopt en of je misschien een tandje bij moet zetten of juist een tikje rustiger aan moet doen.

De Unite weegt maar 32 gram. De accu gaat vier dagen mee als je je hartslag continu laat meten. Er is een ruime keuze aan gekleurde bandjes (ook los verkrijgba­ar) om het gekozen kleurensch­ema op het scherm te matchen of te wisselen tussen een sportieve look en meer dagelijks klassiek. Het horloge geeft ook notificati­es van je smartphone door en is te koppelen aan de gps van je smartphone om je snelheid, afstand en route vast te leggen. Er zit ondersteun­ing voor meer dan 100 verschille­nde sporten ingebouwd. De Unite kost 150 euro.

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands