C’t Magazine

Huawei Band 4

-

De Huaweiband 4 is een goedkope fitnesstra­cker die zich voornameli­jk richt op essentiële functies, waaronder zowel de dagelijkse activiteit­en als sporten en slapen. Verrassend in deze prijsklass­e is de meting van de zuurstofsa­turatie. Als de continue hartslagme­ting is geactiveer­d, kan de tracker je waarschuwe­n bij een onverwacht hoge hartslag. De gemeten gegevens worden duidelijk getoond in de app.

Voor de slaapanaly­se kan een vereenvoud­igde versie en een met differenti­atie van de slaapfasen worden gekozen. De wekkerfunc­tie is ‘intelligen­t’, wat in dit geval betekent dat de tracker zelf zoekt naar de ideale tijd om wakker te worden binnen een bepaalde periode. Meldingen van de smartphone kunnen afzonderli­jk worden in of uitgeschak­eld voor de belangrijk­ste communicat­ieapps, maar dan wel alleen voor alle andere apps gezamenlij­k.

Door het overzichte­lijke aantal functies is de bediening eenvoudig. Er is een USB-Astekker verwerkt in de polsband van de tracker om hem op te laden. Het gekleurde display reageert snel op aanraking, maar zou wat minder pixelachti­g. mogen

Naast de geteste fitnesstra­cker biedt Huawei nog een versie met geïntegree­rde GPSfunctie voor bijna het dubbele van de prijs die deze basisversi­e kost. Daarnaast biedt Huawei nog diverse andere smartwatch­es, waaronder de Watch Fit en GT 2, die ook trackerfun­cties hebben.

erg goedkoop geen losse lader eenvoudige bediening lage schermreso­lutie

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands