Foodies

Inspiratie: zo creëer je een nieuwe keuken!

Is jouw keuken toe aan een nieuwe look? Kijk je al jaren tegen dezelfde tegeltjes aan? En ben je die saaie glasplaat achter je fornuis nu toch echt wel zat? Geef je keuken een nieuwe uitstralin­g met je eigen trendy foto in full colour als achterwand.

-

lverschi de Naast nvan formate lende 0cm, 100x15 mtot 20x20c veruit vier kiezen kun je ook bevestig ingen. dewand rd schillen uiteraa and kan achterw De een bedig op eenvou ook gekit (tegel)wand staande . worden

Culi keuken

Het materiaal van de spatscherm­en, alu- dibond, is een sandwichpl­aat die aan beide zijden met een dunne laag aluminium is afgewerkt. Het materiaal kan tegen een stootje, maar ook de kleuren zijn duurzaam. Met de keukenacht­erwand van alu- dibond bescherm je de wand tegen vetspetter­s en opspattend water. Jouw foto wordt direct op het matte materiaal gedrukt. Hierdoor komen de kleuren op een bijzonder briljante manier door, maar heb je geen last van storende weerspiege­lingen of re ectie.

Modern marmer

Om je keuken een frisse look te geven hoef je hem echt niet compleet te verbouwen. Een paar kleurrijke accessoire­s hier en daar en een fris spatscherm is al voldoende om jouw keuken om te toveren tot een modern paleis. Stal je mooiste kookboeken uit en wees niet bang om uit de band te springen met een te gekke print. Ga voor frisse lentekleur­en zoals groen, geel en lila die passen bij marmer, pluk wat verse veldbloeme­n en voilà!

Ga voor een mooie structuur zoals marmer of terrazzo, een ingrediënt, een portret in zwart-wit of een prachtig landschap: als foto op aluminium komt je werk altijd tot z’n (aan)recht.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands