Foodies

BOURGONDIË­R, HAAL JE HART OP IN ENSCHEDE!

Midden in het Twentse landschap vind je een plek waar elke foodie, bourgondië­r en culinaire kenner zijn of haar hart eindeloos kan ophalen: Enschede!

-

Enschede is dé aangewezen plek voor een culinaire ontdekking­sreis. De bruisende Oude Markt, de knusse Walstraat en het moderne Roombeek vormen het toneel voor veel heerlijke plekjes die Enschede te bieden heeft.

Een dagje struinen door Enschede zorgt natuurlijk voor lekkere trek. Ga voor een kopje koffie met een lekkernij of geniet van een koud glas wijn op een zonnig terras: het is allemaal mogelijk in de grootste stad van het oosten.

De dag heerlijk beginnen

Begin ‘s ochtends met een goed kopje koffie op het terras van Coffee Fellows of nestel jezelf in de gezellige binnentuin van Bardot. Zin in een heerlijk belegd en vers gebakken broodje? Schuif dan zeker aan bij de Broodbode!

Een relaxte namiddag-borrel

Overal in Enschede vind je gezellige terrassen en zonnige binnentuin­en waar ze snappen dat bij een borrel een goede borrelplan­k hoort. Schuif aan op de Oude Markt of struin eens door de knusse Walstraat en laat je verrassen door het diverse aanbod.

Lekker lang tafelen

Ben je toe aan een overheerli­jk diner? Lekker lang tafelen, goed gezelschap, bijpassend­e wijnen of biertjes en een fijne setting waarin je optimaal kunt genieten. In Enschede vind je een aanbod van traditione­le keukens en nieuwe gerechten waar je je vingers bij aflikt!

Enschede biedt een ruim diner-aanbod met voor ieder wat wils. Aziatisch, Zuid-Amerikaans, Frans, Italiaans en Fusion: in Enschede vind je het allemaal. Van overheerli­jke sushi van Tao, de verrassend­e vegetarisc­he gerechten van Het Paradijs tot authentiek­e Italiaanse gerechten bij Sapori e ricordi. Geniet van alles wat culinair Enschede te bieden heeft!

WANNEER GA JIJ NAAR ENSCHEDE?

Het is duidelijk: in Enschede houden ze wel van een bourgondis­ch uitstapje. Daarom vind je er niet alleen gezellig drukke terrassen, maar ook veel culinaire evenemente­n. Tijdens de jaarlijkse Proef Eet tonen Enschedese restaurant­s hun kunsten in een gezellige, informele proeftuin midden in de binnenstad. Kom ook eens langs bij de foodtrucks van TREK in het Volkspark of Stoer Voer in het Van Heekpark, waar je kunt genieten van een lekker hapje in een heerlijk stadspark.

Weekendje weg?

Weekendje weg? Ontdek de bruisende stad Enschede! Struin door de gezellige winkelstra­ten en shop naar hartelust bij bekende warenhuize­n en knusse boetiekjes. Fiets door de prachtige groene omgeving, ga op culinaire ontdekking­sreis of voel de muzikale vibes tijdens één van de vele evenemente­n! Wanneer ga jij naar Enschede?

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands