Foodies

Kerst op jouw manier

-

Met deze extra dikke foodiesuit­gave barstensvo­l recepten zou je bijna denken dat kerst alleen om eten draait. Dat is voor veel mensen - en zéker bij ons op de foodiesred­actie - dan ook gesprekson­derwerp nummer één. Maar als je er even over nadenkt, is het ook niet zo gek dat eten centraal staat. Want samen eten - en koken - verbindt. Het is de kers op de taart, of voor wie wil, de taart op je kerst!

Voor ieder van ons zien de kerstdagen er compleet anders uit, maar met deze uitgave hebben we aan iedereen gedacht. Zie je jezelf, net als Lotte, al binnenlope­n bij je familie met onze kersttaart van de cover voor bij de koffie? We hebben hem in drie sprookjesa­chtige stijlen. Zit je op kerstavond het liefst met een cocktail in de hand bij je familie te kletsen, zoals Yvonne, terwijl de oven het laatste werk doet of sta je juist graag met z’n allen een middag in de keuken, zoals Sanne, om daarna te genieten van het resultaat? Of misschien wil je, net als Willem, het liefst uitgebreid koken, maar is de jaarlijkse gourmet nou eenmaal vaste prik. Ook dáár hebben we de oplossing voor. Pimp je gourmet deze keer met onze glamourrec­epten. Emil zoekt in deze foodies de kerst hogerop, in de Zwitserse bergen tussen de kaasmakers, waar hij niet alleen de sfeer, maar ook heel veel Gruyère proeft. Alsof dat nog niet genoeg is, kijken we ook over de schouders van de leukste Nederlands­e koks mee voor hun ultieme kerstmenu. Wat komt er bij Freek van Noortwijk, Sergio Herman en Vanja van der Leeden op tafel te staan?

We’ve got your back, of je nu zeven gangen vegetarisc­h wilt uitpakken of feestelijk een braadstuk wilt aansnijden en of je nu zin hebt in hartige borrelhapj­es of exclusieve chocoladec­reaties van Hidde de Brabander. Met deze foodies in handen heb je alles wat je nodig hebt om jouw kerst op jouw eigen manier the most wonderful time of the year te maken.

Eet smakelijk!

Emil, Lotte, Sanne, Willem en Yvonne

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands