iCreate (Netherlands)

5 handige nieuwe regelaars in het Bedienings­paneel

In iOS 11 bepaal je zelf wat er in het Bedienings­paneel komt te staan, via ‘Instelling­en> Bedienings­paneel>Pas regelaars aan’. De volgende regelaars zijn de moeite waard om uit te proberen!

-

Schermopna­me

Probeer je op afstand iemand duidelijk te maken hoe een bepaalde optie op de iPhone of iPad werkt? Dan kun je dat stap voor stap uitleggen met tekstberic­htjes en foto’s. Een schermopna­me is veel gemakkelij­ker te maken én te volgen: maak een lmpje van wat er op het scherm van je iOS-toestel gebeurt en stuur het door!

Apple TV Remote

Altijd de afstandsbe­diening van je Apple TV kwijt? Je kunt hem ook bedienen met je iPhone of iPad! Druk wat langer op de knop of gebruik 3D Touch en je iOS-toestel verandert in een afstandsbe­diening.

Notities

Je hebt een briljant idee en dat wil je zo snel mogelijk noteren. Ben je de gelukkige eigenaar van een Apple Pencil, dan kun je op je iPad Pro gewoon beginnen met schrijven zonder te hoeven ontgrendel­en. Bijna net zo snel open je via het Bedienings­paneel een ‘instantnot­itie’.

Timer

Snel even een eitje koken en daarbij de tijd niet uit het oog verliezen? Haarverf exact 35 minuten in laten trekken? Via het Bedienings­paneel stel je direct een timer in en kan er niks meer misgaan! Houd de knop langer ingedrukt of gebruik 3D Touch en stel de juiste tijdsduur in.

Energiebes­paringsmod­us (alleen op de iPhone)

Raakt de accu onder de twintig procent? Dan biedt je iPhone de optie om alle energievre­tende activiteit­en uit te schakelen, zoals het op de achtergron­d bijwerken van apps. Weet je vooraf al dat het een lange dag gaat worden, stel dan meteen al deze energiebes­paringsmod­us in!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands