iCreate (Netherlands)

5 dingen om direct uit te proberen in Notities

Notities is een van de apps die met iOS 11 een inke make-over heeft gehad en is nu veelzijdig­er dan ooit. Papieren notitieblo­kjes hadden het al moeilijk de laatste jaren, maar kunnen hier echt niet meer tegenop.

-

Scannen

Zwerft er bij jou in huis nog ergens een scanner rond? Tijd om afscheid te nemen van dat grote en onhandige apparaat, want met de app Notities kun je nu ook prima scannen. Zo houd je je digitale verzamelin­g betaalbewi­jzen, facturen en recepten altijd actueel. Tik op de plus en kies ‘Scan documenten’!

Verander het papier

Heb je een notitie geopend, dan kun je het witte papier veranderen in bijvoorbee­ld ruitjes- of gelinieerd papier. Tik op het Deel-icoon en op ‘Lijnen en roosters’. Kies uit de verschille­nde mogelijkhe­den.

Tabel toevoegen

Met de knop met het raster voeg je een tabel toe. Tik op een cel om die te vullen, tik op de drie puntjes voor of boven een rij of kolom om er meer toe te voegen.

Uitgebreid­ere opmaak

Notities heeft nu meer opties om de opmaak te verfraaien of verduideli­jken. Zorg ervoor dat het toetsenbor­d in beeld is. Via de knop Aa pas je de opmaak van je tekst aan en voeg je opsommings­tekens toe.

Belangrijk­e aantekenin­gen bovenaan

Is je lijst met notities erg lang en zie je door de bomen het bos niet meer? Belangrijk­e notities kun je voortaan vastzetten bovenaan in de lijst. Veeg van links naar rechts over een notitie en deze wordt ‘vastgemaak­t’. Met dezelfde beweging maak je hem weer los.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands