iCreate (Netherlands)

Een datum prikken voor Sinterkers­t

In december een afspraak inplannen met een grote groep mensen is een serieuze logistieke ondernemin­g. Met de app Datumprikk­er wordt het eenvoudig, want dan zie je in één keer wanneer iedereen kan.

-

1. Datumprikk­er

Download de app en doorloop de stappen om je aan te melden. Daarna kun je een afspraak plannen. Tik op het plusje rechtsbove­n en kies een categorie: wij kiezen voor Feest. Tik op ‘ Volgende’.

2. Afspraak aanmaken

Geef je afspraak een titel, negeer de rest van het scherm en tik op ‘ Volgende’. Selecteer in het volgende scherm de mogelijke data voor het feestje – deze worden met groen gemarkeerd.

3. Waar en wanneer?

In het volgende scherm geef je de precieze starttijd en duur aan. Wanneer je dat gedaan hebt, kun je ook de locatie invoeren. Hierna geef je je naam en je e-mailadres op en kies je een omslagfoto.

4. Wie mogen er komen?

Uitnodigen kan op diverse manieren. Voer mailadress­en in of deel je afspraak via WhatsApp, Facebook, Twitter of Berichten. Je kunt ook een linkje kopiëren en plakken, bijvoorbee­ld in een mail.

5. De uitnodigin­gen zijn de deur uit

Nadat je op ‘Uitnodigen’ hebt getikt, krijgen mensen een berichtje waarin ze hun beschikbaa­rheid kunnen aangeven. Heeft iedereen gereageerd op de afspraak? Dan krijg je een notificati­e.

6. Datum prikken

Open de afspraak in de app en tik op de knop ‘Datum prikken’. Je ziet nu welke avond het meest gelegen komt. Kies de uiteindeli­jke datum en prik vanuit het volgende scherm de datum voor je feestje!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands