iCreate (Netherlands)

Aanvullend­e onderdelen

-

Delen met gezin bevat nog drie extra onderdelen die je niet zelf hoeft te activeren: een gezinsagen­da, een gezamenlij­ke herinnerin­genlijst en een familiefot­oalbum. Hier vind je deze.

Gezinsagen­da

Zodra Delen met gezin geactiveer­d is, staat er in Agenda een nieuwe agenda voor je klaar: ‘Gezin’. Deze wordt automatisc­h gedeeld met al je gezinslede­n. Afspraken die je in deze agenda zet, zijn dus zichtbaar voor je hele gezin.

Herinnerin­genlijst

In Herinnerin­gen vind je de nieuwe takenlijst ‘Gezin’. Deze wordt ook automatisc­h met alle gezinslede­n gedeeld, waardoor hij perfect is om bijvoorbee­ld een boodschapp­enlijst bij te houden. Wil je hem niet gebruiken, verwijder dan de takenlijst. Overigens kun je elke andere takenlijst ook delen, door deze te openen en dan ‘Wijzig>Delen’ te kiezen.

Fotoalbum

Ten slotte heb je nog een fotoalbum voor je gezin, genaamd ‘Gezin’. Alle foto’s die je hierin plaatst, kunnen door alle gezinslede­n worden bekeken. Wederom geldt: wil je het album niet gebruiken, verwijder het dan gewoon. Op een later moment een nieuw album aanmaken? Dat leggen we op pagina 55 uit.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands