iCreate (Netherlands)

Maak een memoji

-

1 Nieuwe memoji Tik in Berichten opnieuw op de knop met het aapje om een zelfgemaak­te memoji toe te voegen. Veeg naar de grote blauwe plus-knop helemaal links. Tik erop om een nieuwe memoji te maken.

2 Uiterlijke kenmerken De basis van je nieuwe memoji staat klaar, maar lijkt waarschijn­lijk niet veel op je. Je kunt alle uiterlijke kenmerken van je memoji zelf aanpassen. Overigens zijn alle memoji’s genderneut­raal. 3 Een gezonde huid Tik in de kleurenkie­zer op een huidskleur die meer matcht met de jouwe. Met een schui balk kun je de kleur nog verder ver ijnen. Met de knoppen onder in beeld voeg je zo nodig sproeten toe. 4 Compleet uiterlijk Op deze manier pas je alle uiterlijke kenmerken van je memoji aan. Je kapsel, je gezichtsvo­rm, je ogen, je wenkbrauwe­n en nog veel meer. Mijn memoji kijkt wat bedrukt, omdat ik nog ontevreden ben. 5 Accessoire­s Ze heeft gewoon nog wat accessoire­s nodig! Met oorbellen en de juiste kleur bril oogt ze al stukken gelukkiger. Ben je helemaal klaar? Dan tik je rechtsbove­n op ‘Gereed’.

6 Toch nog iets veranderen Je memoji belandt nu in de rij met animoji’s. Ben je er niet helemaal blij mee? Tik dan op de drie puntjes. Je kunt de memoji vervolgens verwijdere­n of wijzigen – bij dat laatste beland je weer in het menu van zojuist. 7 Iemand anders Een memoji hoeft natuurlijk niet per se op jou te lijken. Je kunt alles zijn wat je maar wilt. Dus verander jezelf in alles wat je je maar bedenken kunt. Een artiest, een sprookjes iguur, een superheld. 8 Vijftig alter ego’s Je kunt in totaal vijftig memoji’s maken. Je creeert ze altijd in Berichten en kunt ze gebruiken in Berichten en FaceTime. Via iCloud worden de memoji’s gesynchron­iseerd, bijvoorbee­ld met je iPad Pro 2018.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands