iCreate (Netherlands)

ICreate 2.0

- Sven Lanners Brand Manager iCreate slamers@fnl.nl

Misschien is het je opgevallen. Sinds een paar maanden hee iCreate een andere voorpagina. Deze is moderner, opgeruimde­r en biedt meer ruimte voor alle onderwerpe­n die we in ons t dschri behandelen. Aan de binnenkant was het echter nog steeds de iCreate die je al kende. Uiteraard hebben we de laatste jaren continu aan het design gesleuteld, maar dit waren meer evolutiona­ire veranderin­gen dan een echte revolutie.

Voor het nieuwe decennium wilden we iCreate helemaal vernieuwen en toekomst-proof maken. Samen met onze nieuwe vormgever Nick hebben we elke rubriek en elk artikel in iCreate in een nieuw jasje gestoken. De belangr kste voorwaarde daarb : niet inleveren op de hoeveelhei­d tekst en alle elementen behouden die iCreate maken wat het is. Wat al voor onze nieuwe cover gold, hebben we vertaald naar de rest: iCreate is nu moderner, opgeruimde­r en biedt meer ruimte voor onze features, workshops, reviews en achtergron­dartikelen.

Wat m betre is dit het iOS 7-moment van iCreate. Weg met de stiksels en het nepleer, en op naar een st lvol design waar ook Apple trots op zou z n. En voor de toekomst hebben we nog een aantal verrassing­en gepland die ons t dschri naar een hoger plan tillen. Daarmee z n we nog niet helemaal klaar, maar we kunnen niet wachten om het je te laten zien.

We hopen dus dat je net zo enthousias­t wordt van de nieuwe iCreate als w . Maar elke update brengt natuurl k de nodige bugs met zich mee, hoe uitvoerig je ook gaat testen. Laat ons daarom vooral weten wat je van de nieuwe iCreate vindt en wat we kunnen verbeteren. Veel plezier met iCreate 2.0.

 ??  ?? Wat m  betre  is dit het iOS 7-moment van iCreate.
Wat m betre is dit het iOS 7-moment van iCreate.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Netherlands